Monitördeki farklı renklerin sebebi nedir?

JOTEMM

Hectopat
Daha fazla  

Yukarıdaki mavi harflerın yanında kırmızı pikseller var. Aynı sorun sarı harflerde de var ama onların yanında koyu mavı renklı pikseller var ve bazen monıtorde dalgalanma goruyorum. Oyunlarda crosumun yanlarında da oluyor aynısı. Sebebi nedir cok sınır bozucu bir şey. Nasıl düzeltebilirim?

Belki oksit falan yapmıştır diyeceğim. Bir silgi ile bağlantı noktalarını sil hafifçe. Oksitlenme vs. varsa temizle. Tekrar yerine tak bakalım. Portlara da bir hava üflet.
ekran kartını daha yeni aldım yani 2 ay oldu.RAM slotu mu yoksa ekran kartı mı slotu mu ve ekran kartının sarı yerlerını mı sıleyım ramın mı

Sarı bağlantı noktalarını silmen yeterli. Ekran kartının garantisi varsa yine bir servise göndermende fayda var eğer çözüm bulamazsan.
evet garanti var hatta ben ilk 14 gunde iade bıle ettım ama paket acılmıs dedıler.O yuzden suan da hakem heyetıne basvuru yaptım bu surecte de garantıye yollamam demek urunu kabul ettım demek olur heralde

Sarı bağlantı noktalarını silmen yeterli. Ekran kartının garantisi varsa yine bir servise göndermende fayda var eğer çözüm bulamazsan.
oyle degıl mı?

buralarda mısınız?

Son düzenleme:
Hiç sizinki gibi bir sorun yaşamadığım için sürecin nasıl işlediğini maalesef bilmiyorum ama sonuçta siz ürünü kullanmış olun a da olmayın sonuçta arıza şikayetiniz varsa bu bakidir. Hakkınızı her türlü aramanız kanunen belirtilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…