1050 Ti ekran kartı, B250M-PRO-vd anakart, i5-7400 işlemciye ve 8*2 RAM'e sahip bilgisayarıma monitör almayı planlıyorum. İlerleyen süreçlerde de kullanbilmek üzere düşündüğüm belirli monitörler oldu. Ancak monitör konusuna pek hakim değilim bu yüzden karar veremedim. Amazon kalitesine güvendiğim için aşağıda belirttiğim monitörlere bakıp bana yardımcı olur musunuz?
Ps: Ek olarak başka monitörler söylerseniz de memnuniyetle tavsiyelerinizi dinlerim. Ancak monitörü mümkünse kavisli olarak almak istiyorum.
MSI OPTIX G32CQ4 Gaming Monitör, 31.5"inç Oyun Monöitörü, Kavisli (Curved), WQHD, VA, 165HZ, 1MS, HDMI+DP : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Mesela anlamadığım bir konuda bu 1. linktekinden daha büyük aynı Hz değerine sahip olsa bile arada 700 TL civarı bir fiyat farkı var. Neden 1. ürünü alayım ki bu varken diye düşünüyorum.
27 inç üstünde olmadıkça kavisli kullanmak bir şey değiştirmiyor ayrıca görüş açısı olarak, sadece görünüm değişiyor. 27 inç ve üstünde 1080p önerilmiyor çünkü pikseller sayılabilecek kadar çok görünüyor.
27 inç üstünde olmadıkça kavisli kullanmak bir şey değiştirmiyor ayrıca görüş açısı olarak, sadece görünüm değişiyor. 27 inç ve üstünde 1080P önerilmiyor çünkü pikseller sayılabilecek kadar çok görünüyor.
27 inç üstünde olmadıkça kavisli kullanmak bir şey değiştirmiyor ayrıca görüş açısı olarak, sadece görünüm değişiyor. 27 inç ve üstünde 1080P önerilmiyor çünkü pikseller sayılabilecek kadar çok görünüyor.
Hocam siz 27 inçi dahil etmişsiniz alttaki arkadaş dahil etmemiş. Kaliteli ve kavisli bir ekran istiyorsam maksimum 27 inç mi almayalım 23 inç olanlardan mı almalıyım?
27 inç olanlardan bakacağım ancak monitörün 1080P olduğunu olduğuna nereden bakabilirim.
Yani hocam 27 inçlerde 1080PNIN üstü de uygun mudur?
Hocam siz 27 inçi dahil etmişsiniz alttaki arkadaş dahil etmemiş. Kaliteli ve kavisli bir ekran istiyorsam maksimum 27 inç mi almayalım 23 inç olanlardan mı almalıyım?
27 inç olanlardan bakacağım ancak monitörün 1080P olduğunu olduğuna nereden bakabilirim.
Yani hocam 27 inçlerde 1080PNIN üstü de uygun mudur?