Dostlar merhaba.
1050 Ti ekran kartı, B250M-PRO-vd anakart, i5-7400 işlemciye ve 8*2 RAM'e sahip bilgisayarıma monitör almayı planlıyorum. İlerleyen süreçlerde de kullanbilmek üzere düşündüğüm belirli monitörler oldu. Ancak monitör konusuna pek hakim değilim bu yüzden karar veremedim. Amazon kalitesine güvendiğim için aşağıda belirttiğim monitörlere bakıp bana yardımcı olur musunuz?
Ps: Ek olarak başka monitörler söylerseniz de memnuniyetle tavsiyelerinizi dinlerim. Ancak monitörü mümkünse kavisli olarak almak istiyorum.
MSI 27" OPTIX MAG272CQR Gaming Monitör, Curved, WQHD, VA, 165HZ, 1MS, HDR Ready, RGB, HDMI+DP: Amazon.com.tr
Bu monitörle alakalı bayağı bir video gördüm YouTube'dan çok övülüyor. Ancak biraz pahalı.
Bu monitörün boyutu da Hz değeri de uygun geldi. Ancak yorumlarda renklerle alakalı problemler olduğunu gördüm ve açıkçası ürktüm.
MSI OPTIX G32CQ4 Gaming Monitör, 31.5"inç Oyun Monöitörü, Kavisli (Curved), WQHD, VA, 165HZ, 1MS, HDMI+DP : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI OPTIX G32CQ4 Gaming Monitör, 31.5"inç Oyun Monöitörü, Kavisli (Curved), WQHD, VA, 165HZ, 1MS, HDMI+DP : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Mesela anlamadığım bir konuda bu 1. linktekinden daha büyük aynı Hz değerine sahip olsa bile arada 700 TL civarı bir fiyat farkı var. Neden 1. ürünü alayım ki bu varken diye düşünüyorum.
MSI 27" OPTIX G27CQ4 Gaming Monitör, Curved, WQHD, VA, 165HZ, 1MS, HDMI+DP : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI 27" OPTIX G27CQ4 Gaming Monitör, Curved, WQHD, VA, 165HZ, 1MS, HDMI+DP : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Yine bu da 2. linkteki ile aynı Hz ve boyuta sahipken aradaki fiyat farkı neden acaba?
Bunun 3. linkteki monitörle farkı ne?
Evet dostlar sorularım bunlar cevapladığınız için şimdiden teşekkürler.
2.nin çözünürlüğü 1080P ama 3.monitör 1440P yani 2K bence son monitörü alın daha iyi olur.