Monitöre bağlı FPS düşmesi oluşabilir mi?

Monitör çözünürlüğü ya da dönüştürücü kaynaklı FPS düşmesi yaşanabilir mi arkadaşlar? Genelde her oyunda drop problemi yaşıyorum, sebebini bir türlü anlayamadım. Hiçbir parçada sorun olmadığına eminim, en ufak darboğaz da yaşamıyorum, ısınma vs. problemlerim de yok. Windows orijinal, GPU, BIOS güncel, eski GPU ve BIOS sürümlerini de denedim çözülmüyor. En son monitör ya da dönüştürücü kaynaklı olabilir mi diye sormak istedim, belki daha önce bu sorunu yaşamış, monitör değiştirince sorunu düzelmiş olan varsa yorumlara bekliyorum. Sorun yaşadığım oyunları özet geçmek gerekirse, LOL ejder ruhu çıkarken kesinlikle drop yaşıyorum. Farming Simulator 19 Tarlaları genişlettikten sonra drop sorunları yaşamaya başladım, ayarları bir tık düşürmem de işe yaramadı. ETS 2 ne zaman olacağı belli olmuyor, nadir şekilde bunda da yaşıyorum. The Witcher 2'de menülerde ve meditasyon esnasında yaşıyorum. CS GO'da zaten sürekli şekilde yaşıyorum, güncellemelerden dolayı diye düşünüyorum onu. Yaşamadığım tek oyun Crysis 2 diyebilirim. Fikirlerinizi ve tahminlerinizi bekliyorum.

Ryzen5 2600
Galax 1660 Super
Gigabyte B450M S2H
XPG 3000 MHz 2x8 GB
High Power 600W 80+ PSU
SyncMaster 733NW 1440x900 monitör.
Dark HDMI To VGA dönüştürücü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı