Monitöre ekran kartından fazla para verilir mi?

@PcKologX benim demek istediğim, Fast-Sync'in G-Sync kadar başarılı olmadığını söylemek istedim. Ayrıca indirimleri yakalarsanız 75Hz almak zorunda değilsiniz. 144 Hz'de bulabilirsiniz. Kendim şahsen VEGA 56'yı i7 4960X ile bizzat test ettim. İlkinde Free-Sync açtım, sonrasında sadece Enhanced Sync açıp denedim. Maalesef kırılmalar oldu. Free-Sync kadar başarılı değil kanısına vardım. Size burada 144 Hz G-Sync olmayan bir monitör alabilirsiniz. Yalnız Free-Sync veya G-Sync kadar tatmin etmeyecektir.

''Fast-Sync'' nVidia'nın G-Sync monitör alamayanlar için veya monitöründe G-Sync desteği olmayanlar için geliştirdiği G-Sync'e yakın bir mantıkla çalışan ama G-Sync kadar başarılı olmayan bir yazılımdır. Benzerini AMD'de Enhanced-Sync olarak görüyoruz...
Fast-Sync Nvidia ekran kartlarında çalışıyor anladığım kadarıyla doğru mudur hocam ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı