Monitöre görüntü gelmeme problemi

drake146

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta nasıl yazacağımı bilemedim ancak bilgisayarı açıyorum görüntü gelmiyor. Sonra kapatıyorum ve HDMI kablosunun kasaya bağlı olan kısmını monitöre, monitöre bağlı olan kısmını ise kasaya bağlıyorum düzeliyor. Sonra ertesi gün yine aynı sorun ve aynı çözüm. Ancak sorunun nerede olduğunu inanın ki çözemedim çok garip bir problem. İnternette aradığımda da sonuç bulamadım eğer devam ederse teknik servise göndereceğim. Eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim sizce sorun nerede?

Selamlar, sırasıyla bu adımları deneyebilirsiniz.

1) 2 adet RAM varsa birini çıkartın ve kalan diğer RAM'i boş olan diğer slota takın, deneyin görüntü gelirse ikisini de tekrar takabilirsiniz.
2) BİOS Pilinizi söküp tekrar takabilirsiniz bazen işe yarayabiliyor.
3) Komşudan veya arkadaşınızdan bir kablo ödünç isteyip test edin kablonuzda da bir problem olabilir.

Arkadaşlar başlıkta nasıl yazacağımı bilemedim ancak bilgisayarı açıyorum görüntü gelmiyor. Sonra kapatıyorum ve HDMI kablosunun kasaya bağlı olan kısmını monitöre, monitöre bağlı olan kısmını ise kasaya bağlıyorum düzeliyor. Sonra ertesi gün yine aynı sorun ve aynı çözüm. Ancak sorunun nerede olduğunu inanın ki çözemedim çok garip bir problem. İnternette aradığımda da sonuç bulamadım eğer devam ederse teknik servise göndereceğim. Eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim sizce sorun nerede?

Eski konulari kontrol edin. Böyle yuzlerce konu açıldı.

Selamlar, sırasıyla bu adımları deneyebilirsiniz.

1) 2 adet RAM varsa birini çıkartın ve kalan diğer RAM'i boş olan diğer slota takın, deneyin görüntü gelirse ikisini de tekrar takabilirsiniz.
2) BİOS Pilinizi söküp tekrar takabilirsiniz bazen işe yarayabiliyor.
3) Komşudan veya arkadaşınızdan bir kablo ödünç isteyip test edin kablonuzda da bir problem olabilir.
Eski konulari kontrol edin. Böyle yuzlerce konu açıldı.
hocam sanırım problemi tam olarak anlatamadım bilgisayarı açabiliyorum ancak belirttiğim işlemleri yaptığım zaman açılıyor sadece. Ayrıca böyle konu olduğunu biliyorum ancak benim sorunum daha farklı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı