Monitöre görüntü gelmemesi

• Konuyu başlatan Pmux
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 264

Pmux

Kilopat
Sıkıntı şu ki monitörüm ilk parazit yapıp kendini kapattığı gün ablamın sisteminde de aynı olay tekrar etti (girişi HDMI olmasına rağmen)benimki DP. Aradan bir hafta geçti tekrar ablam da denedim hem DP girişiyle hem HDMI ile görüntüyü rahat bir şekilde aldım.
Eve geldim Kendi bilgisayarım da çalıştırdigimda ise sadece siyah tonunda bir renk geliyor. Diyelim ki sıkıntı ekran kartında niye ilk gün monitörüm farklı sistemde de çalışmadı?

Elektrik gidip gelme durumu oldu mu, RAM'lerden kaynaklı statik elektrik birikmesine benziyor, fişi çekip güç tuşuna basılı tutma vs. gibi çözümleri denediniz mi

Elektrik gidip gelme durumu oldu mu, RAM'lerden kaynaklı statik elektrik birikmesine benziyor, fişi çekip güç tuşuna basılı tutma vs. gibi çözümleri denediniz mi?

Dediğinizi yaptım , BIOS yazısında Parazitlendi, siyah tonunda bir renge aldı kendisini. Ne kadar önemli bilmiyorum ama evde monitöre güç daha geç gidiyor sanki. Ablamın evinde direkt güç geliyor monitörun ışığı mavi yanıyordu

Son düzenleme:
Eğer elektrikle ilgiliyse normal eski bilgisayarımda çok yaşardım. Evde, binada topraklama yoksa ya da güç kaynağının koruma özelliği yoksa oluyor bu, tüm kabloları söküp tekrar dene, olmazsa RAM'leri söküp bir süre beklet, normalde kendi kendine düzelmesi lazım bir süre sonra

Eğer elektrikle ilgiliyse normal eski bilgisayarımda çok yaşardım. Evde, binada topraklama yoksa ya da güç kaynağının koruma özelliği yoksa oluyor bu, tüm kabloları söküp tekrar dene, olmazsa RAM'leri söküp bir süre beklet, normalde kendi kendine düzelmesi lazım bir süre sonra

Benim odamdan çıkan bir kablo ama bilgisayarla bir alakasi yok. Sebep olabilir mi?

Dosya Ekleri

• IMG_20241015_154214.jpg
    IMG_20241015_154214.jpg
    364,3 KB · Görüntüleme: 19

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı