Monitöre görüntü gelmiyor

DodgeM

Hectopat
Daha fazla  
Daha önce herhangi bir yerde görmediğim bir sorunla karşı karşıyayım. 4 gün önce yeni monitör aldım ve HDMI ile bağladığımda herhangi bir sorun yaşamıyordum. 144 Hz alabilmek için DisplayPort kablosuyla bağladım ve görüntü alamadım fakat eski monitörümü HDMI ile bağladığımda görüntü alıyorum ve eski monitörümü çıkarıp yenisini DisplayPort'la bağladığımda(bilgisayar açıkken) görüntü geliyor. Yeni monitör bağlı bilgisayarı açtığımda görüntü gelmiyor. Şu an aynı sorun yeni monitörü HDMI ile bağladığımda da oluyor. Yani kablodan kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Monitörün güç kablosunu inceleyin, BIOS pilini çıkartıp takın, RAM'in slotunu değiştirin. Ekran kartını çıkartıp takın. Ekran kartının güncel sürücüsünü indirin. Olmadı ekran kartını söküp onboard yapın. İşlemci fanını ve macununu temizleyin. BIOS pilini veya CMOS reset yapıp PC'yi çalıştırın. Dönüştürücü kullanıyorsanız ondan da kaynaklanıyor olabilir.

Monitörün güç kablosunu inceleyin, BIOS pilini çıkartıp takın, RAM'in slotunu değiştirin. Ekran kartını çıkartıp takın. Ekran kartının güncel sürücüsünü indirin. Olmadı ekran kartını söküp onboard yapın. İşlemci fanını ve macununu temizleyin. BIOS pilini veya CMOS reset yapıp PC'yi çalıştırın. Dönüştürücü kullanıyorsanız ondan da kaynaklanıyor olabil
Dönüştürücü kullanmıyorum en kısa zamanda deneyeceğim.
Dönüştürücü kullanmıyorum en kısa zamanda deneyeceğim.
Herhangi bir gelişme yok. Yeni monitör bağlıyken bilgisayarı açtığımda görüntü vs yok ve bilgisayarı reset tuşundan veya power tuşundan kapayamıyorum. Eskisini takıp görüntüyü alınca yeniye geçtiğimde düzeliyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı