Monitöre görüntü gelmiyor

Stirner

Hectopat
Katılım
14 Aralık 2014
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu gün Vatan'dan bilgisayar toplattım eve geldim her şeyi bağladım ama monitöre görüntü gelmiyor. Bilgisayar içindeki fanlar falan çalışıyor ama görüntü gelmiyor. Kabloları 10 defa çıkarıp taktım dikkatlice. Montajda mı bir sorun var acaba ? Öyleyse ne yapabilirim ? Lütfen yardım edin.
 
Genelde böyle hatalar RAM'lar yanlış yada yerine tam oturtulmamış olduğunda boy gösteriyor... İsterseniz RAM'ları doğru ve yerine tam oturduğundan emin olun.
 
Son düzenleme:
Kasayı açarsam şimdi garanti kapsamından falan çıkmaz mı ? Neredeyse hiç anlamıyorum. Orada test etmiyorlar mı böyle şeyleri anlamadım ki stresten 4 saatte 15 tane sigara içtim.
 
Önce RAM'leri kontrol edin. RAM'ler rastgele slota takılmaz. Anakart kitapçığından hangi slota takılacağını öğrenin. Birde sistemi onboard'a bağlayarak çalıştırmayı deneyin.
 
Montaja bıraktım. Bir saat verdiler gittim aldım hazır dediler kasa kutusuna konulup bantlanmıştı. Bir sorun olacağını hiç düşünmedim aldım geldim orada çalışıyor muydu bilmiyorum. Onboard'a bağlayarak nasıl çalıştırabilirim ?
 
Eğer Anakart'ınızın arkasında Onboard yani monitöre bağlantı yapılabilen soket varsa monitörü oradan bağlayıp deneyin.
Olmadı yarın Vatana götürür baktırırsınız, sıkıntı yapmayın.
 
Sorunu çözdüm. Ben zaten onboard dediğiniz şekilde bağlamışım monitörü. Ekran kartı kutusunu kontrol ettim bir dönüştürücü buldum Vga-Dvi-d. Onunla bağladım görüntü geldi. Sizi de yordum gece gece çok teşekkür ederim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı