Monitöre görüntü gelmiyor

West61

Hectopat
Daha fazla  
PC açılıyor fakat monitöre görüntü gelmiyor. Dönüştürücü kullanıyorum değiştirdim yine aynı VGA kablosunu değiştirdim sorun halen düzelmedi. PC açılıyor monitöre görüntü geliyor masaüstüne gelince görüntü gidiyor VGA kablosunu çıkarıp takınca görüntü geliyor. Daha önce çift monitör kullanıyordum şimdi tek monitör kullanıyorum. Diğer monitörü çıkarınca bu sorun oluşmaya başladı sorun nedir sizce?

Merhaba. 1-Diğer monitör iptal edildiğinden bu monitör ayarının son kalan monitöre göre yeniden yapılması gerekiyordu. Masaüstünde iken yine kapanması, görüntü çözünürlük ayarları (ekran çözünürlüğüyle) ilgili olabilir. Çözüm olarak "önerilen" çözünürlük & ekran tazeleme oranıyla (frekansıyla) "gelişmiş görüntü ayarları" nda bu ayarı yaparak monitörde deneyin.
2- VGA kablosu takılıyken aniden kapanması PC ile monitör arayüzündeki olası temas sıkıntıları (VGA tespit pinlerinin gevşek sıkılması gibi) yüzünden olabilir.
3-Yine ayni sıkıntı devam ediyorsa monitörde donanım iç arızası olabilir, PC servii veya yetkili PC tamircisine gösterin. Kolay gelsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı