Miractyl53 Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #1 Oyun oynarken bir anda ekran siyah oldu ve bilgisayarı kapattım daha sonra RAM'leri söküp silgi ile sildim tozlarını falan aldım 5 dakikalığına da olsa ekrana görüntü geldi daha sonra tekrar gitti aynı şeyleri yaptım fakat düzelmedi.
Oyun oynarken bir anda ekran siyah oldu ve bilgisayarı kapattım daha sonra RAM'leri söküp silgi ile sildim tozlarını falan aldım 5 dakikalığına da olsa ekrana görüntü geldi daha sonra tekrar gitti aynı şeyleri yaptım fakat düzelmedi.
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 5 Ağustos 2022 #2 Herhangi bir işaret görüyor musunuz? Işık gibi şeyler. Artı 0 Eksi
B Beytullah_0046 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 476 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #3 pek anlamıyom bende ama ekran kartın silinmiş veya fiziksel olarak çok ısınmadan olabilir Artı 0 Eksi
U unplugged Kilopat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 957 Çözümler 6 5 Ağustos 2022 #4 Klavye, mouse veya kulaklığında ışığın var ise yanıyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS Miractyl53 Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #5 RainbowwOnSky dedi: Herhangi bir işaret görüyor musunuz? Işık gibi şeyler. Genişletmek için tıkla... Kasanın üstünde mavi ve kırmızı ışıklar var o kadar. Beytullah_0046 dedi: Pek anlamıyorum bende ama ekran kartın silinmiş veya fiziksel olarak çok ısınmadan olabilir. Genişletmek için tıkla... Ne yapabilirim? unplugged dedi: Klavye, mouse veya kulaklığında ışığın var ise yanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet yanıyor. Artı 0 Eksi
RainbowwOnSky dedi: Herhangi bir işaret görüyor musunuz? Işık gibi şeyler. Genişletmek için tıkla... Kasanın üstünde mavi ve kırmızı ışıklar var o kadar. Beytullah_0046 dedi: Pek anlamıyorum bende ama ekran kartın silinmiş veya fiziksel olarak çok ısınmadan olabilir. Genişletmek için tıkla... Ne yapabilirim? unplugged dedi: Klavye, mouse veya kulaklığında ışığın var ise yanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet yanıyor.
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 5 Ağustos 2022 #6 Miractyl53 dedi: Kasanın üstünde mavi ve kırmızı ışıklar var o kadar. Ne yapabilirim? Evet yanıyor. Genişletmek için tıkla... Kaliteli bir şekilde fotoğraflarını atar mısınız? Artı 0 Eksi
Miractyl53 dedi: Kasanın üstünde mavi ve kırmızı ışıklar var o kadar. Ne yapabilirim? Evet yanıyor. Genişletmek için tıkla... Kaliteli bir şekilde fotoğraflarını atar mısınız?
B Beytullah_0046 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 476 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #7 Miractyl53 dedi: Kasanın üstünde mavi ve kırmızı ışıklar var o kadar. Ne yapabilirim? Evet yanıyor. Genişletmek için tıkla... laptop musun yoksa normal pc mi Artı 0 Eksi
Miractyl53 dedi: Kasanın üstünde mavi ve kırmızı ışıklar var o kadar. Ne yapabilirim? Evet yanıyor. Genişletmek için tıkla... laptop musun yoksa normal pc mi
U unplugged Kilopat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 957 Çözümler 6 5 Ağustos 2022 #8 Miractyl53 dedi: Evet yanıyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı başlattığında monitöründeki güç ışığı yanıyor mu? Monitörü ekran kartına hangi kablo ile bağladın(DisplayPort, HDMI DVI vs.)? Artı 0 Eksi
Miractyl53 dedi: Evet yanıyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı başlattığında monitöründeki güç ışığı yanıyor mu? Monitörü ekran kartına hangi kablo ile bağladın(DisplayPort, HDMI DVI vs.)?
KS KS Miractyl53 Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #9 RainbowwOnSky dedi: Kaliteli bir şekilde fotoğraflarını atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Böyle. unplugged dedi: Bilgisayarı başlattığında monitöründeki güç ışığı yanıyor mu? Monitörü ekran kartına hangi kablo ile bağladın(DisplayPort, HDMI DVI vs.)? Genişletmek için tıkla... Ekran kartımda HDMI var o yüzden dönüştürücü kullanıyorum ve yanıyor. Beytullah_0046 dedi: Laptop musun yoksa normal PC mi? Genişletmek için tıkla... Masaüstü. Artı 0 Eksi
RainbowwOnSky dedi: Kaliteli bir şekilde fotoğraflarını atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Böyle. unplugged dedi: Bilgisayarı başlattığında monitöründeki güç ışığı yanıyor mu? Monitörü ekran kartına hangi kablo ile bağladın(DisplayPort, HDMI DVI vs.)? Genişletmek için tıkla... Ekran kartımda HDMI var o yüzden dönüştürücü kullanıyorum ve yanıyor. Beytullah_0046 dedi: Laptop musun yoksa normal PC mi? Genişletmek için tıkla... Masaüstü.
U unplugged Kilopat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 957 Çözümler 6 5 Ağustos 2022 #10 Miractyl53 dedi: Ekran kartımda HDMI var o yüzden dönüştürücü kullanıyorum ve yanıyor. Genişletmek için tıkla... Anakartının markası ve modeli ne? Artı 0 Eksi
Miractyl53 dedi: Ekran kartımda HDMI var o yüzden dönüştürücü kullanıyorum ve yanıyor. Genişletmek için tıkla... Anakartının markası ve modeli ne?