Monitöre görüntü gelmiyor

quAREzX

Centipat
Merhaba. Başlıkta da gorundugu gibi. Örneğin akşam PC acık oyun oynuyorum sabah tusuna bastıgımda goruntu gelmiyor. Bunu arada bir sıklıkla yapıyor. Tamirciye götürdüm PSU bozuk dedi ve degistirdim ama halen düzelmedi. Sorun devam ediyor ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bios pili ne durumda peki hocam ayrıca bilgisayarcıda test ettin mi sistemi bağlantılar bir de. Veya ramler oksitlenmişdır çıkar ucunu bir silgi ile sil temizle geri tak

Yok kasanın içini acıp PC'yi calıştırdım geçen sıkıntı göremedim sadece HDD arızalı biraz onunla alakalı olabilir mi ki?
Sanmam hdd arızalı olsa bile açılınca hdd uyarısı alırdın. Kasanın power tuşu veya psu gibi duruyor hiç hareket yoksa kasada tuşa basınca. Power tuşu diye niye düşündüm içini açıp çalıştırdım dedin ondan tuş geldi aklıma.

Sanmam HDD arızalı olsa bile açılınca HDD uyarısı alırdın. Kasanın Power tuşu veya PSU gibi duruyor hiç hareket yoksa kasada tuşa basınca. Power tuşu diye niye düşündüm içini açıp çalıştırdım dedin ondan tuş geldi aklıma.

Hayır açınca fanların sesini falan her şeyi duyuyorum bir türlü çözemedim neden kaynaklı olduğunu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı