Çok düşük sens çok kötü oynatır genelde yüksek sense alışmaya çalışın derim ben.Valorant'ta aim titremesi çok düşük sens ile sizce düzelir mi? Çünkü istemeden bazen aim kayıyor benim. 1600DPI 0.1 sens oynamak mantıklı mı?
Çok düşük sens çok kötü oynatır genelde yüksek sense alışmaya çalışın derim ben.
Valorant'ta aim titremesi çok düşük sens ile sizce düzelir mi? Çünkü istemeden bazen aim kayıyor benim. 1600DPI 0.1 sens oynamak mantıklı mı?
Keskin nişancı filan oynuyorsan lazım oluyor ve ya hızlı bir refleks gerektirdiği zamanlar. Düşük sens bu olaylarda genelde kötü oluyorNe alakası var tam olarak ?
Keskin nişancı filan oynuyorsan lazım oluyor veya hızlı bir refleks gerektirdiği zamanlar. Düşük sens bu olaylarda genelde kötü oluyor.
Zaten genelde dedim ben hiç düşük sens oynayamıyorum ondan dedimGram alakası yok. Kullanıcıdan kullanıcıya değişir. Düşük sen kötü ne demek ya ?![]()
Zaten genelde dedim ben hiç düşük sens oynayamıyorum ondan dedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.