Mchwair
Hectopat
Daha fazla
Hocam bu uyacak mı biliyor musunuz? Olacağı varsa bile bilginiz yoksa bilen birine taktırın bence buradan anlatarak size taktıramazlar.
Yani panelden gelen kabloyla devre kablosunu doğru şekilde bağlamanız lazım uçlarını kıvırarak birleştirmeniz gerekiyor elektrik bandıyla da sağlamlaştırın sabitleme vidaları var mı?
Abi maalesef dediğin gibi değil yanan devreyi çıkarttığımda aynı akü montajı gibiydi Power girişinden çıkan sarı kabloyu orada vida ile sabitliydi diğer bileşenlerde karta takılıydı ama yine de ben bilene götüreyim elektrik falan çarpar 20 yaşında gitmek istemem sağa sola.
Abi gaza geldim yaptım montajı çalışıyor korkmuyo değilim patlamasın buVallaha pek bilmiyorsun gibi benim de çok iyi olduğum bir konu değil sen en iyisi bilene götür işin garanti olsun.
Abi gaza geldim yaptım montajı çalışıyor korkmuyor değilim patlamasın bu.
yok abi dediğin şekillik bişey yoktu bileşenleri karta montaladım o sarı kabloyuda yerine vidaladım taak çalıştı aile evi evet hayırlısı diyelimHelal olsun dediğim şekildemi yaptın? Aile eviyse sıkıntı tek yaşıyorsan bir şey olmaz ev ısınır bedavaya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.