Monitöre kelebek girdi

Bende bıçak olan kelebek sandım, oyunda sinirlenmişti saplamış diye... Neyse, tamire gönderin hocam başka bir şey yok gibi. 😃

Neye benziyor peki?

Bildiğin kelebek, dokunmaya çalışıyorum olmuyor, sertce vuruyorum hareket ediyor.
☠️☠️☠️

Peki neye benzemiyor ayağı bile var.
780p bakıyorsundur.

Yok.

O bölgeye hafifce vur düşür aşağı zaten ısıdan ölmüştür o ya da paneli söküp temizlicen.

Abartma be o kelebek ben canlı hamam böceği olan cihaz temizliyorum gelde buna iğrenme.

Yok vuruyom düşüyor sonra her yeri gezip bir yerde duruyor.

Kelebek değil de bakliyat güveleri var ya Onun gibi. Sizin çıkarmanız mümkün olmayacaktır.
yok o kelebek çünkü o her yerde var bu odada kelebek dolu

O bölgeye hafifce vur düşür aşağı zaten ısıdan ölmüştür o ya da paneli söküp temizlicen

Abartma be o kelebek ben canlı hamam böceği olan cihaz temizliyorum gelde buna iğrenme.
"Abartma be o kelebek ben canlı hamam böceği olan cihaz temizliyorum gelde buna iğrenme."ekranın içindeki sjsjsjsjsjssjsjsjsjsj

Son düzenleme:
Bildiğin kelebek, dokunmaya çalışıyorum olmuyor, sertce vuruyorum hareket ediyor.
☠️☠️☠️

780p bakıyorsundur.

Yok.

yok o kelebek çünkü o her yerde var bu odada kelebek dolu

"Abartma be o kelebek ben canlı hamam böceği olan cihaz temizliyorum gelde buna iğrenme."ekranın içindeki sjsjsjsjsjssjsjsjsjsj
Anladığım kadarıyla en az 24 saattir onu besliyorsun 💀

☠️☠️☠️

780p bakıyorsundur.

Yok.

Yok o kelebek çünkü o her yerde var bu odada kelebek dolu

Denk gelince sana fotoğraf atacağım :)

Kral monitörü sök çıkar içinden olmuyorsa iz yaptıysa yenisini alacaksın ya da LCD panel bulucaksın takacaksın modelin ne bilmiyorum.
ASUS yamuk monitör (curved) nasıl türkçe yazıyom bilmiyom

Anladığım kadarıyla en az 24 saattir onu besliyorsun 💀
yok ben onu çıkartmaya çalışıyom bi çıksın ocağı açıp yakıcam yemin ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı