Ölmüş müBir gün boş yere ölü pixel çıktı. Sonra kelebek mi girer ya? Ne yapacağım?
Ölmüş müBir gün boş yere ölü pixel çıktı. Sonra kelebek mi girer ya? Ne yapacağım?
Bir gün boş yere ölü pixel çıktı. Sonra kelebek mi girer ya? Ne yapacağım
Garantiye yollasanız adamlar korkar.![]()
Neye benziyor peki?
Benzemiyor.
Ölmüş mü?
O bölgeye hafifce vur düşür aşağı zaten ısıdan ölmüştür o ya da paneli söküp temizlicen.
Abartma be o kelebek ben canlı hamam böceği olan cihaz temizliyorum gelde buna iğrenme.
yok o kelebek çünkü o her yerde var bu odada kelebek doluKelebek değil de bakliyat güveleri var ya Onun gibi. Sizin çıkarmanız mümkün olmayacaktır.
"Abartma be o kelebek ben canlı hamam böceği olan cihaz temizliyorum gelde buna iğrenme."ekranın içindeki sjsjsjsjsjssjsjsjsjsjO bölgeye hafifce vur düşür aşağı zaten ısıdan ölmüştür o ya da paneli söküp temizlicen
Abartma be o kelebek ben canlı hamam böceği olan cihaz temizliyorum gelde buna iğrenme.
Anladığım kadarıyla en az 24 saattir onu besliyorsunBildiğin kelebek, dokunmaya çalışıyorum olmuyor, sertce vuruyorum hareket ediyor.
Peki neye benzemiyor ayağı bile var.
780p bakıyorsundur.
Yok.
Yok vuruyom düşüyor sonra her yeri gezip bir yerde duruyor.
yok o kelebek çünkü o her yerde var bu odada kelebek dolu
"Abartma be o kelebek ben canlı hamam böceği olan cihaz temizliyorum gelde buna iğrenme."ekranın içindeki sjsjsjsjsjssjsjsjsjsj
Bildiğin kelebek, dokunmaya çalışıyorum olmuyor, sertce vuruyorum hareket ediyor.
Peki neye benzemiyor ayağı bile var.
780p bakıyorsundur.
Yok.
Yok vuruyom düşüyor sonra her yeri gezip bir yerde duruyor.
Yok o kelebek çünkü o her yerde var bu odada kelebek dolu
"Abartma be o kelebek ben canlı hamam böceği olan cihaz temizliyorum gelde buna iğrenme."ekranın içindeki sjsjsjsjsjssjsjsjsjsj
ASUS yamuk monitör (curved) nasıl türkçe yazıyom bilmiyomKral monitörü sök çıkar içinden olmuyorsa iz yaptıysa yenisini alacaksın ya da LCD panel bulucaksın takacaksın modelin ne bilmiyorum.
yok ben onu çıkartmaya çalışıyom bi çıksın ocağı açıp yakıcam yemin ederimAnladığım kadarıyla en az 24 saattir onu besliyorsun![]()
1 olarak girip 10 olarak çıkmazsa yakan sen olursun aksi taktirde senden 24 saat içinde haber bekliyoruz. Güvenlik amaçlı anlarsın.yok ben onu çıkartmaya çalışıyom bi çıksın ocağı açıp yakıcam yemin ederim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.