Monitöre O.C yapmak zararlı mı?

extrembars

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar. 144 Hz 1ms bir monitöre sahibim. İnternette bazı videolara denk geldim, monitörün Hz'sini arttırıyorlardı, bu zararlı mıdır size danışmak istedim cevap veren herkese teşekkür ederim. Hz'sini arttıracaksam ne kadar arttırmamı önerirsiniz?

1608045556987.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhabalar. 144 Hz 1ms bir monitöre sahibim. İnternette bazı videolara denk geldim, monitörün Hz'sini arttırıyorlardı, bu zararlı mıdır size danışmak istedim cevap veren herkese teşekkür ederim. Hz'sini arttıracaksam ne kadar arttırmamı önerirsiniz?

Eki Görüntüle 782156

Hocam sıkıntı oluşturabilir diye biliyorum zaten 3 5 HZ artırıyon çokda önemli bir şey değil.

Sıkıntı olma ihtimali her zaman var. Zararlı mı konusunda ise bence pek değil, sonuçta geri alınabiliyor ve kalıcı hasar bıraktığını görmedim. 5-10Hz arttırın diyebilirim veya gittiği yere kadar. :)

Şunu da izleyip yapın;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eki Görüntüle 782156
Gerek yok kalsın böyle.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı