Yükseltebilirsiniz evet. Ancak çoğu kişi önermiyor. Monitör içindeki diyotların ve kapasitörlerin kısa sürede ömrünü tamamladığını ve çok ısındığını belirtiyorlar.YouTube'da bir video gördüm adam NVIDIA Denetim Masası'ndan monitörün Hz yükseltebilirsiniz falan dedi. Overclock gibi eğer doğruysa monitöre zarar verir mi ve gerçekten Hz yükselir mi?
Stabil OC hiçbir zaman zarar vermez. Ben 144Hz olan monitörü 149Hz'e OC yaptım. Aylardır öyle kullanıyorum. Maalesef OC potansiyeli az benim monitörümün.
Ben de 60 olan monitörü 80hzde kullanıyorum bir zararı olur mu?Stabil OC hiçbir zaman zarar vermez. Ben 144Hz olan monitörü 149Hz e OC yaptım. Aylardır öyle kullanıyorum. Maalesef OC potansiyeli az benim monitörümün.
Bilgisayar parçalarında olduğu gibi monitörde aynı durum söz konuşu değil maalesef. Kapasitörlerin ömrünün ciddi derecede kısaldığı söyleniyor. Ben şahsen önermiyorum.Stabil OC hiçbir zaman zarar vermez. Ben 144Hz olan monitörü 149Hz e OC yaptım. Aylardır öyle kullanıyorum. Maalesef OC potansiyeli az benim monitörümün.
Söyleniyor ama kanıt lazım.Bilgisayar parçalarında olduğu gibi monitörde aynı durum söz konuşu değil maalesef. Kapasitörlerin ömrünün ciddi derecede kısaldığı söyleniyor. Ben şahsen önermiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.