Çözüldü Monitöre OC yaparken 60Hz 30'a düştü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FORGEGİREMEYEN

Hectopat
Daha fazla  
Mavi, pembe, sarı, kırmızı bir ekran alıyor. Ama hiçbir şey yapamıyorum. Yardım edebilecek var mı?

Çözüm
Ekran yok ekran yazı gözükmüyor en üst boş sadece.

Tamam gosterin hocam.

Yok sıkıntı olmaz hocam maximum 4 saat beklerim annem gorurse fena yerim yani!
Çektim hocam videoyu kusura bakmayın sanal makine çok yavaştı nedense

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocam video vardı leon diye birisinin onunkini indirdim. 2 güne boyunda denedim sikintisizdi. 60hz laptopumu 70 yaptım. Sonra eski haline geri döndürürken 60 yerine "30" tıkladım ve pc yi yeniden başlattım.
Hangi uygulama ile OC yaptınız?
Elinizde 2. ekran var ise TV olur fark etmez. Onla OC'yi kaldırın.

Yok hocam t
Hocam video vardı leon diye birisinin onunkini indirdim. 2 güne boyunda denedim sikintisizdi. 60hz laptopumu 70 yaptım. Sonra eski haline geri döndürürken 60 yerine "30" tıkladım ve pc yi yeniden başlattım.
Tek ekran maalesef. Zengin değiliz

Hocam video vardı leon diye birisinin onunkini indirdim. 2 güne boyunda denedim sikintisizdi. 60Hz laptopumu 70 yaptım. Sonra eski haline geri döndürürken 60 yerine "30" tıkladım ve PC'yi yeniden başlattım.

Laptopu TV'ye bağlayıp bu adımları uygulayın.

TV de aynısı olmaz hocam ama kablo yoksa işiniz zor gibi.
Yok. Maalesef ama video attım. Anlamadıysanız diye::
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Burada özelden iletişime geçmek yasak maalesef. Youtube'ye yükleyip buraya linkini atın.
Tamam hocam ,

Mavi, pembe, sarı, kırmızı bir ekran alıyor. Ama hiçbir şey yapamıyorum. Yardım edebilecek var mı?

Ekran arızalanmış overclock olayını geri almayı deneyin olmaz ise panel arızalanmıştır.

Windows açılırken ekranda sorun yok hocam güvenli mode girmek için laptopun güç tuşuna basılı tutun bunu her Windows açılışında yapın otomatik onarıma hazırlanıyor diyene kadar ondan sonra sorun gider deyin oradan başlatma seçeneklerinden güvenli moda internetle girin. Oradan attığım DDU linkini vereceğim size. link

Ekran kartınız neyse onu seçin benimki NVIDIA.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…