Ahmet Keleşoğlu
Hectopat
Arkadaşlar, böyle bir video buldum. Tabii ki de aynı olmaz fakat böyle bir şey ne kadar fark eder? Yaparsam sisteme ya da monitöre bir zararı dokunur mu?
Eğer 75 FPS değerinden daha fazlasını size gösterebilecek bir sisteminiz yoksa monitörünüz 100000 Hrtz'de olsa sisteminizin gücü yettiği kadarını size verir. Belki ekrandaki yırtılmaları engellemek için yapılabilir.75 hz. Oyundan oyuna değişiyor.
Yani ben 4 aydır kullanıyorum kaç yıl gider.Ben 60Hz monitörü 79Hz'ye kadar çıkarmıştım gerçekten de oluyor ancak arada 15-20 Hz fark bir şey değiştirmiyor. Tam tersine uzun vadede monitörüne zarar veriyor. Bu yüzden değmez boşuna yapma.
Yapma kral. 90 FPS az mı? Eğer 90'ı görebiliyorsa bence yapsın ama monitör hasar görebilir.Çıkıcağın en fazla 90-95Hz gerek yok bir fark hissetmezsin 120-144Hz olmadığı sürece. Uzun süre kullanamazsın.
Eğer 75 FPS değerinden daha fazlasını size gösterebilecek bir sisteminiz yoksa monitörünüz 100000 Hrtz'de olsa sisteminizin gücü yettiği kadarını size verir. Belki ekrandaki yırtılmaları engellemek için yapılabilir.
Bunu bilemeyiz uzun da olabilir kısa da ancak size tavsiyem uzak durmanız.Yani ben 4 aydır kullanıyorum kaç yıl gider.
Zaten 75 FPS iyi bir değer daha fazlasına değmez.Dostum işte sorun o 75 FPS'in üstüne çıkabiliyorum ama monitörüm 75 Hz.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.