Monitöre PS4 takılıyken monitörden ses almak

ahmetbulutt01

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben PlayStation'umu PC monitörüne bağlayarak oynamak için HDMI dönüştürücü aldım. Aldığım dönüştürücünün yanında ses kablosuda verdiler hem de benim PC'min hoparlörleri var. Ben bu sesi ne yaparak alabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben PlayStation'umu PC monitörüne bağlayarak oynamak için HDMI dönüştürücü aldım. Aldığım dönüştürücünün yanında ses kablosuda verdiler hem de benim PC'min hoparlörleri var. Ben bu sesi ne yaparak alabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Hoparlörü PS'ye tak

Ses kablosunun ucunu hoparlöre bağlayarak. Gayet basit bir işlem. Yoksa ben mi yanlış anladım?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı