Monitöre uzun bakınca oluşan baş ağrısı

Enoversia

Kilopat
Merhabalar Aoc G2590VXQ monitörünü kullanmaktayım. Bilgisayar başında biraz fazla vakit geçiriyorum 10 saat civarı. 4 ,5 saat oturduktan sonra cildimde kızarma, sıcaktık artışı ve baş ağrısı oluyor bu normal mi ? Bilen arkadaşlardan yada aynı sorunu yaşayan arkadaşlardan cevap bekliyorum.
İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu aslında kişiden kaynaklı bir sorun değil, bazı akılsızlar doktora git filan yazmışlar. Bende de aynı sıkıntı oluyordu, daha sonrasında ise " Flicker Free " özelliği olan bir monitör aldım kendime ve saatlerce ki günde 10 saat'den fazla vakit harcıyorum, başım hiç ağrımıyor artık.

Merhabalar Aoc G2590VXQ monitörünü kullanmaktayım. Bilgisayar başında biraz fazla vakit geçiriyorum 10 saat civarı. 4 ,5 saat oturduktan sonra cildimde kızarma, sıcaktık artışı ve baş ağrısı oluyor bu normal mi ? Bilen arkadaşlardan yada aynı sorunu yaşayan arkadaşlardan cevap bekliyorum.
İyi günler.
Normaldir 4,5 saat otursam benimde başım ağrıyor

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı