Monitöre vurunca ekran gitti

berkay22332

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim monitörüm ASUS 27 inc 165 Hz TUF Gaming. Ben sinirlenince monitöre vuruyordum arada bu kez elimde gamepadi bir fırlattım, ekran bu hale geldi. Ne yapmam gerekiyor? PC'de bir sorun yoktur değil mi?

Ve ekrana bastırdığımda yumuşak çatlama sesi gibi ve çatlama izleri çıkıyor ekran açıkken.

17493032185116129399372356813203.jpg

Arkadaşlar benim monitörüm ASUS 27 inc 165 Hz TUF Gaming. Ben sinirlenince monitöre vuruyordum arada bu kez elimde gamepadi bir fırlattım, ekran bu hale geldi. Ne yapmam gerekiyor? PC'de bir sorun yoktur değil mi?

Ve ekrana bastırdığımda yumuşak çatlama sesi gibi ve çatlama izleri çıkıyor ekran açıkken.

Eki Görüntüle 2507057
Bilgisayarınızda sorun yoktur ama geçmiş olsun monitörünüzü emekliliğe ayırmanız gerek artık. Bir daha monitöre vurmamanız dileğiyle.

Bilgisayarınızda sorun yoktur ama geçmiş olsun monitörünüzü emekliliğe ayırmanız gerek artık. Bir daha monitöre vurmamanız dileğiyle.

Peki panel değişse olur mu?

Cok ilginc, niye boyle olmus ki, kablosu filan mi gevsemis acaba, servise yolla istersen kendi kendine oldu filan de. Bilgisayara bir şey olmamistir.

Gamepadi fırlattım ama servis inanır mı ki? Ekran açıkken hafif bastırınca yumuşak çatlamalar-çizgiler oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı