Lugia2231
Hectopat
Servise yollamak değil asıl mesele. Babam bunu öğrense ne diyecek? Babama nasıl açıklayabilirim? Çok sinirli biri.
Düştüğünü söyle.
Servise yollamak değil asıl mesele. Babam bunu öğrense ne diyecek? Babama nasıl açıklayabilirim? Çok sinirli biri.
Ne diyecek? bi baktım monitörümün bir noktasına sert bir şey fırlatılmış gibi kırılmış falan mı?Cok ilginc, niye boyle olmus ki, kablosu filan mi gevsemis acaba, servise yolla istersen kendi kendine oldu filan de. Bilgisayara bir şey olmamistir.
"Baba, bugün bilgisayar masamı düzenlerken monitörün arkasındaki kabloları toparlamaya çalışıyordum. Kabloları çekerken elim monitöre çarptı ve monitör öne doğru devrildi. Maalesef ekranı kırıldı. Gerçekten istemeden oldu ve çok üzgünüm." -ChatGPTServise yollamak değil asıl mesele. Babam bunu öğrense ne diyecek? Babama nasıl açıklayabilirim? Çok sinirli biri.
Ne diyecek? Bir baktım monitörümün bir noktasına sert bir şey fırlatılmış gibi kırılmış falan mı?
"Baba, bugün bilgisayar masamı düzenlerken monitörün arkasındaki kabloları toparlamaya çalışıyordum. Kabloları çekerken elim monitöre çarptı ve monitör öne doğru devrildi. Maalesef ekranı kırıldı. Gerçekten istemeden oldu ve çok üzgünüm." -ChatGPT
Çocuğun metni ezberlemesine gerek yok zaten kanka, bu tarz bir şey söylesin yeter.Sonra da babası der ki " sen bu kadar kibar değildin ne oldu da bu kadar kibarlaştın? " bu cümleyi biraz daha agresif bir insanın söyleyeceği tarza çevir daha gerçekçi gözükür.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.