Monitörler kendiliğinden bozulur mu?

Ozann_420

Hectopat
Daha fazla  
Sorum başlıktaki gibi açık ve net. Monitörler kendi kendine bozulur mu? Çünkü benim monitörüm NVIDIA sürücüsünü sil yükle yaptığımda bozuldu. Sürücü güncellemesi mi beklemeliyim, yoksa yeni monitör mü almalıyım? Açtığımda ilk 5-10 dakika düzgünce çalışıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_2163.jpeg
    IMG_2163.jpeg
    268,6 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorum başlıktaki gibi açık ve net. Monitörler kendi kendine bozulur mu? Çünkü benim monitörüm NVIDIA sürücüsünü sil yükle yaptığımda bozuldu. Sürücü güncellemesi mi beklemeliyim, yoksa yeni monitör mü almalıyım? Açtığımda ilk 5-10 dakika düzgünce çalışıyor.
Bozulabilir tabii ki, hiç kullanılmamış sıfır monitörler bile müşteriye ulaşınca ölü piksel veya dalgalanma hataları ile bozuk olabiliyor, monitör hassas bir cihazdır o yüzden dikkatli kullanılması lazım

Monitörle alakası var mi kontrol edelim araya çalıştır yaz oraya MSConfig onyukleme girin guvenli onyukleme aktif edip yeniden başlatın eğer sorun yoksa sürücü ile alakalı bir şeydir kapatırken MSConfig'den güvenli onyuklemeyi kapatın.

Monitörle alakası var mi kontrol edelim araya çalıştır yaz oraya MSConfig onyukleme girin guvenli onyukleme aktif edip yeniden başlatın eğer sorun yoksa sürücü ile alakalı bir şeydir kapatırken MSConfig'den güvenli onyuklemeyi kapatın.

Sorun güvenli modda da oluyor.

Sorun ekran kartımda olabilir mi? Monitörümün modeli game booster GB2409FF 24 inç 144Hz IPS. Sorun monitörde ise gidip yeni monitör alacağım.

Desteklemiyor maalesef o zaman tek çözüm televizyon HDMI destekliyorsan ekran kartını HDMI takip televizyona takın HDMI'yi açın televizyonu eğer televizyonda aynı şey varsa ekran kartıdır.

Tam şu an bilgisayardan yazıyorum normal ama anlamadım bende oyun açıp deneyeyim bir gidecek mi kontrol edeyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı