Monitörlerde garanti ne işe yarıyor?

Daha fazla  
Technopat'ta bazı yorumlara bakınca o kadar üzüldüm ki. Nasıl bir şeymiş bu? Birkaç firma hariç diğerleri ölü piksele, ışık sızmasında iade almıyor. Garantiye yollamak işe yaramıyor yani. Ee kardeşim ne işe yarıyormuş bu garanti? İllaki monitörün patlaması mı gerekiyor? Tamam abartmayacağım o kadar da ama yani zaten güncel bileşenler durduk yere bozulmuyor kolay kolay.

Şu ölü piksel ve ışık sızması konularından sonra monitör alacak olsam çekinirim. Gidip mağazadan bakmadan, görmeden almam ki o bile kesin bir şey değil sonradan ölü piksel oluşursa ne yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung 4K monitörüm var 1 adet sol üst köşede minicik ölü piksel var üşendiğimden yollamiyorum bir de ek 3 sene garanti aldım buna 5 sene garantisi var totelde mesela yollasam onu iade alırlar mı sanmam.

Samsung 4K monitörüm var 1 adet sol üst köşede minicik ölü piksel var üşendiğimden yollamiyorum bir de ek 3 sene garanti aldım buna 5 sene garantisi var totelde mesela yollasam onu iade alırlar mı sanmam.
Almak zorundalar, ölü piksel garanti kapsamındadır. Zira kişi kaynaklı değildir.

Kanka öyle de gelip diyor yok 3 tane olacak, yok 5 tane olacak. Tüketici Hakem Heyeti'ne versen 1 sene bekleyeceğiz oy anam oy.
Zaten ölü piksel olayı tek bir pikselin ölmesiyle anlaşılmaz. Bir ölü piksel var dendiği zaman çoğunlukla birden fazla piksel ölmüştür. Yoksa zaten gözle görülmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı