Monitörlerdeki MS farkı

• Konuyu başlatan pusat57
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 905
Beni bi kahkaya tutdu ya kendi kendime gülüyorum. :):):):)

Bende MS ne kadar çok olursa o kadar iyidir herhalde diye biliyorum ve monitörlere bakarken en fazla MS olanına bakıyordum.:)

Ya içimi karartmayın :) CAPER bir kere aldım ve pişman oldum. 6 sene önce filan almıştım yani babam almış. Neymiş CASPER TÜRKİYE'nin prestijiymiş ve her şeyi yaparmış.

1 sene kullandım ve harddiski yandı. E tabi casper daha garantisi var dedik ve aradığımızda harddisk parası istemişlerdi. Bende almadım ve bir iki bakkla harddisk sordum.

1.ci bakkal 80 GB harddisk 80 tl dedi. 2.ci bakkal 250 gb 250 tl dedi. E fiyatlarını bilmiyordum ama bii internet cafe'De 500 gb harddisk' 130 tl'ye mi ne almıştım.

Adam 15 gün filan kullandım demişti ve içide oyun doluydu. Markası samsung ve şu anda kullanıyorum. Geçenlerde harddisk bir iki hata verdi ama su an yok taş gibi:) çalıyo hala.

Sırf çalıştığı için taş gibi diyorsan sana diyecek bir şey bulamıyorum. Ben sadece Casper değil. Tüm hazır sistemlere karşıyım.
Kendi istediğine göre en ucuz yerlerden, kendi zevkine göre döşemek varken neden Casper gibi bir yerden sistem alınır ki ? Özellikle de masaüstü sistem.

Aynı fiyata daha iyi ve kendine göre bir sistem toplayabilirdin. Ama yok Casper taş gibi, ondan iyisi mi olur ?

Şimdi olsam asla öyle bir hata yapmam zatende işte 6 sene önce diyorum.

O zamanlar ne forumlarda dolaşıyordum ne bişey biloyoırdum. CASPER'a karşıyım ama monitör LCD ekran ya harbiden taş gibi. Taşınırken kamyondan düştü bi şey olmadı.

Ben uçan helikopter almıştım geçen sene küçüklerinden onu kullanırken ekrana vurdum pervanesini bi şey olmadı ve sürekli ekranı temizlemek için ıslak mendille silerim iyicene diplerine doğru ve hala çalışıyo:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı