Monitörlerin Sesini Ayırma

Selamlar, uzun süre geçmiş ama sorunumu belirtmek istedim...

Benim laptopuma farklı bir monitör daha bağladım ve bu 2 monitörlerdeki sesler benim laptopumdan çıkıyor olması gerektiği gibi ama benim istediğim şey başka; ben istiyorum ki: Ana ekrandaki(laptopumun ekranı) ses laptopun hoparlöründen çıksın. 2. monitördeki ses ise laptopuma bağlayacağım hoparlörden çıkmasını istiyorum yani kısacası bir monitördeki ses laptopun ses kartından çıkacak diğer monitördeki ses ise laptopa bağlayacağım harici hoparlörden çıksın istiyorum. Şimdiden teşekkürler!

Selamlar, uzun süre geçmiş ama sorunumu belirtmek istedim...

Benim laptopuma farklı bir monitör daha bağladım ve bu 2 monitörlerdeki sesler benim laptopumdan çıkıyor olması gerektiği gibi ama benim istediğim şey başka; ben istiyorum ki: Ana ekrandaki(laptopumun ekranı) ses laptopun hoparlöründen çıksın. 2. monitördeki ses ise laptopuma bağlayacağım hoparlörden çıkmasını istiyorum yani kısacası bir monitördeki ses laptopun ses kartından çıkacak diğer monitördeki ses ise laptopa bağlayacağım harici hoparlörden çıksın istiyorum. Şimdiden teşekkürler!

Hocam Dolby atmosfer yapabilirsin.

Dostum baktım internete de Dolby acsess diye bir uygulamaymış aslında onu Win 10 Store'dan indirdim fakat paralıymış. Bedava bir program mevcutmu acaba.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı