Monitörsüz 30.000 TL Sistem Önerisi

• Konuyu başlatan RdK0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 982
Bütçe
30.000 ₺
İtopya baya kazık hocam,adamlar 28.500 tl ye 3060 Tİ sistem satıyor.
30.000 TL bütçeye güzel sistem toplanır.
Neden itopya şart?
Hocam arkadaşa toplayacağız maalesef gamegaraj vs vs gibi yerlerden almak istemiyor güvenilir olduğu halde, bulunduğu şehirde itopya olduğu için istiyor. Yapacak birşey yok kendisi istediği için.

Hocam arkadaşa toplayacağız maalesef gamegaraj vs vs gibi yerlerden almak istemiyor güvenilir olduğu halde, bulunduğu şehirde itopya olduğu için istiyor. Yapacak birşey yok kendisi istediği için.
Bende oralara baktım bende 30 bin tl bandında bilgisayar topluyorum. İtopya gerçekten pahalı dışardan kendiniz toplasanız 30-32 bin tlye rtx 4070ti sistem toplayabilirsiniz

İstanbuldaysa Gaming gen var oradan da alabilirsiniz.
Arkadaş İstanbulda yaşamıyor, ona söyledik güvenilir vs diye Technopattaki yorumları dahi okuttuk fakat istemiyor. Fakat maalesef dediğim gibi kendi parası olduğu için kendisi itopyadan istiyor. Sizler haklısınız tabii ki.

Bende oralara baktım bende 30 bin tl bandında bilgisayar topluyorum. İtopya gerçekten pahalı dışardan kendiniz toplasanız 30-32 bin tlye rtx 4070ti sistem toplayabilirsiniz
Kesinlikle doğru hocam ama dediğim gibi maalesef. :(

Böyle bir sistem toplanabilir bütçeyi 800TL aşabilirseniz:
Bütçe aşılamazsa işlemciyi 5600 yapın.
Çok teşekkür ederim.

Dostum bu arada bunu alırsak kasanın içine montajlayıp mı getiriyor kargo yoksa tek tek mi geliyor?

Sistem montaj hizmeti seçilmiş. Yani montajlı gelecek ekran kartı hariç.
Tamamdır, sağolun.

VG249QM1A 1MS 270 HZ Monitör bu kasaya uyumlu olur mu kanka birde sana zahmet söylersen sevinirim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı