Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 27 Temmuz 2021 #1 Soru yukarıdaki gibi arkadaşlar. Monitörüm 60Hz'mi destekliyor bilmiyorum ama 75Hz'ye alırsam daha mı akıcı olur yoksa daha az mı akıcı olur? 75Hz'ye alınca yazı tipi değişiyor. Kenar yumuşatması yok gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2021
Soru yukarıdaki gibi arkadaşlar. Monitörüm 60Hz'mi destekliyor bilmiyorum ama 75Hz'ye alırsam daha mı akıcı olur yoksa daha az mı akıcı olur? 75Hz'ye alınca yazı tipi değişiyor. Kenar yumuşatması yok gibi.
XAKAVIR Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 194 Çözümler 2 27 Temmuz 2021 #11 desoild dedi: Gereksiz dalga geçeceğine yardımcı olmaya çalış. @Pismaniyee monitörünün desteklediği maksimum yenileme hızı 60 Hz, 75 Hz de nasıl kullanmayı düşünüyorsun anlamadım. Daha güncel bir monitör ve sistem kullanmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Ben 60Hz monitörü overclock yapıp 75 Hz'ye çıkardım? Artı 0 Eksi
desoild dedi: Gereksiz dalga geçeceğine yardımcı olmaya çalış. @Pismaniyee monitörünün desteklediği maksimum yenileme hızı 60 Hz, 75 Hz de nasıl kullanmayı düşünüyorsun anlamadım. Daha güncel bir monitör ve sistem kullanmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Ben 60Hz monitörü overclock yapıp 75 Hz'ye çıkardım?