pcustası21a
Centipat
Ha onu biliyorum babam söylemişti çözünürlükmüş o sanırım bizim televizyonda 720 imiş.1920x1080 diyor sanmıyorum.
Ha onu biliyorum babam söylemişti çözünürlükmüş o sanırım bizim televizyonda 720 imiş.1920x1080 diyor sanmıyorum.
Arkadaş sayesinde forumun zeka seviyesini öğrendik teşekkürler. Hala daha ciddi yazanlar var.
Mesajları okumaya devam edince daha çok kanser oluyorum. Dalga/Mizah yapmayı bırakın artık 1920x1080 tüplü monitör mü gördüm?
Çok komik.1080p CRT Monitörler - Yüksek Çözünürlüklü TV'ler ve Ekranlar
1080p CRT monitörlerimizle izleme deneyiminizi yükseltin. Tüm ihtiyaçlarınız için yüksek çözünürlüğün ve güvenilir performansın keyfini çıkarın. Toptan fiyatlar mevcuttur.m.turkish.alibaba.com
Ama neden 1Hz yazıyor o zaman heçlendim mi yoksa?Hocam bari Mizah ve Eğlence bölümüne açaydınız da insanları en azından çözüm buldurmak için uğraştırmazdınız kullandığınız monitör LG'ye ait 24 inç 144Hz monitör?
Güzel bir tatil istiyor sanırım arkadaş.Hocam bari Mizah ve Eğlence bölümüne açaydınız da insanları en azından çözüm buldurmak için uğraştırmazdınız kullandığınız monitör LG'ye ait 24 inç 144Hz monitör?
Aynen ama sokağa çıkma yasağı var işte gidemedik bizde oturuyoz öyleGüzel bir tatil istiyor sanırım arkadaş.
Güzel bir tatil istiyor sanırım arkadaş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.