Monitörü Bez İle Bastırarak Silmek Sorun Yaratır Mı?

xDizZzy

Hectopat
Daha fazla  
Annem temizlik hastası, ve bu sebeple monitörün ekranını herhangi bir bez ile ve biraz bastırarak siliyor. Bir sorun olur mu? Olacağını sanmam ama yine de sonradan uyarırım en azından.

Son düzenleyen: Moderatör:
Annem bezi, herhangi bir temizlik malzemesi ile ıslatıp televizyonu sildiği için bozuldu. Servis çağırdık, servis çalışanı bize televizyon ve monitör gibi şeylerin ekranını silmek için özel üretilen bir sıvı önerdi.
Herhalde bundan bahsediyordu. Umarım yardımcı olabilmişimdir dikkatli olun.

Ufak bir baskı uygulayarak silmeniz kaçınılmaz zaten.

Ama be, yumuşak olsun, mümkünse mikrofiber olsun.

Çok abanmadığınız sürece sorun olmayacaktır.

Monitör de ısınma olabileceğini ilk defa duydum. Benimki kaç saat oynarsam oynayayım buz gibi. Ve de aşırı bastırmıyor, hafifçe. Ama sildiği bez hakkında ve deterjan hakkında fikrim yok.

Monitör'ün ısınmasını ilk defa duyuyorum. Ben ne kadar oynarsam oynayayım buz gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
baskı uygulayınca kırılır silmek te sorun yok sadece temizlik sıvısının ekran kısmının altındaki çentik kısımlarına girmemesine dikkat edin ekran kasasında pas hatta devam ederse aydınlatma ledine kadar hasar çıkar yani sadece sıvının akmamasına dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…