Hoş olmamış o işte. Sadece yüzeyi sildi isen büyük bir sorun olacağını sanmıyorum ancak içeriye girdi ise kalıcı hasar bırakabilir. Yüzey şu anda ıslak ise bir mendil ile tekrar üstünden geç. Kuru olsun. Belki soğuk modda bi kurutma makinesi tut 1 dakika falan.Ekranıda sildim.
Hocam bilgisayar laptop söylemeyi unutmuşum arkalı önlü sildim.
Hiçbirşey yapmadım.Sadece peçeteye kolanyaya döküp nereyi gördüysem arkalı önlü sildim sadece.Yani kasayı falan açmadın değil mi? Açmadı isen sorun olmaz. Zaten 5 dakikaya falan uçar. Kasanın içine döktü isen arka kapağını sök soğuk modda kurutma makinesini tut 5 10 dakika. Fanlarını döndürme.
Ekranıda sildim.
Hocam bir seferlik temizledim bu sondu zaten.Normalde silmem zaten ama bir olay oldu silmek zordunda kaldım.Dış yüzeyini sildiyseniz içine sıvı kaçmadıysa bir şey olmaz ama alkollü kolonya yüzeye renklere çok iyi gelmeyebilir. Ben olsam yeni güzel bir laptop ise sürekli alkol ile silmezdim. Onun yerine temizleyici spreyler kullanılabilir veya kaynamış soğumuş su kireçten arınmış yani ya da hazır su bir beze sıkıp ekran vs her şeyi öyle siliyorum çok aşırı bir pislik olmuyor zaten bilgisayarlarda.
Nereyi sildim bilmiyorum gördüğüm yerleri sildim işte.Tek seferden bir sorun olmaz değil mi?Dikkatli ol kral. Silerken çok ıslatma bezi bir de bilgisayarın panelinin kenarlarını silme kuru bezle üzerinden geçersin belki en fazla. En hassa yer orası. Dikkatli ol bir de az nemli bir bez olsun ve hemen kuru bez ile üzerinden geç.
Hocam ekrana vs. kolonya sürmeyin lütfen. Kasayı açmadığınız için bir sorun olacağını sanmıyorum. Zaten biz bu konu ile geçirdiğimiz zaman sürecinde tüm kolonya uçmuştur. Bilgisayarı bi açıp bakın, oyuna falan girin. Renkler ne durumda bir bakın.Hiçbirşey yapmadım.Sadece peçeteye kolanyaya döküp nereyi gördüysem arkalı önlü sildim sadece.
Hocam bir seferlik temizledim bu sondu zaten. Normalde silmem zaten ama bir olay oldu silmek zordunda kaldım.
Nereyi sildim bilmiyorum gördüğüm yerleri sildim işte. Tek seferden bir sorun olmaz değil mi?
İçine damlamadiysa sorun olmaz.Ekranıda sildim.
Sorun olmaz takmayın.Hocam bir seferlik temizledim bu sondu zaten.Normalde silmem zaten ama bir olay oldu silmek zordunda kaldım.
Nereyi sildim bilmiyorum gördüğüm yerleri sildim işte.Tek seferden bir sorun olmaz değil mi?
Temizleme işlemini açıkken yaptım sonrasında valoranta girdim hiçbir sorun yoktu.Hocam ekrana vs. kolonya sürmeyin lütfen. Kasayı açmadığınız için bir sorun olacağını sanmıyorum. Zaten biz bu konu ile geçirdiğimiz zaman sürecinde tüm kolonya uçmuştur. Bilgisayarı bi açıp bakın, oyuna falan girin. Renkler ne durumda bir bakın.
Hocam bu işlem bilgisayarda fps düşüklüğüne neden olur mu?Normalde şarja takılı değilken 120 sabit alıyordum şimdi arada düşüyor.İçine damlamadiysa sorun olmaz.
Sorun olmaz takmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.