Monitörü DisplayPort kablosuyla kullanırken görüntüde bozulmalar oluyor

Lord_Src

Megapat
Daha fazla  
Monitör
ViewSonic VX2457 Mhd
ViewSonic VX2457 Mhd marka model monitör kullanmaktayım. Palit RTX 4060 Ti 16 GB Jetstream ekran kartıyla birlikte. Benim problemim şu:
Ekran kartındaki tüm DisplayPort çıkışlarını denedim. Bazen görüntüde bir parazit ya da monitörde kapanıp/açılma yapıyor. Aynı monitörü HDMI ile kullanırken böyle bir şey yoktu. DisplayPort kablosuyla oluyor bu problem. HDMI ile TV'ye bağlı bilgisayar. DisplayPort ile de monitöre. Daha önce arkadaşımın DisplayPort kablosunu, eski ekran kartım olan MSI GTX1660 6 GB Armor OC ile birlikte de kullandım bu monitör hiç böyle bozulmalar yapmıyordu. Sorun kablodan mı? Kabloyu ve ekran kartını yeni aldım sayılır Hepsiburada'dan.
Kablo bu: Satworld Display Port Erkek-Erkek 1.8 Metre Kablo

ViewSonic VX2457 Mhd marka model monitör kullanmaktayım. Palit RTX 4060 Ti 16 GB Jetstream ekran kartıyla birlikte. Benim problemim şu:
Ekran kartındaki tüm DisplayPort çıkışlarını denedim. Bazen görüntüde bir parazit ya da monitörde kapanıp/açılma yapıyor. Aynı monitörü HDMI ile kullanırken böyle bir şey yoktu. DisplayPort kablosuyla oluyor bu problem. HDMI ile TV'ye bağlı bilgisayar. DisplayPort ile de monitöre. Daha önce arkadaşımın DisplayPort kablosunu, eski ekran kartım olan MSI GTX1660 6 GB Armor OC ile birlikte de kullandım bu monitör hiç böyle bozulmalar yapmıyordu. Sorun kablodan mı? Kabloyu ve ekran kartını yeni aldım sayılır Hepsiburada'dan.

İlk kabloyu değişip deneyin olmazsa farklı kabloyla TV ya da monitör varsa deneyin yine olmazsa ekran kartı gibi görünüyor soket te sorun olabilir

Hocam HDMI ile ekran kartından görüntü almayı denediniz mi yazıda göremedim de? HDMI kablosuyla deneyin eğer sorun çıkmıyorsa sorun kablonuzda olabilir.

Hocam HDMI ile ekran kartından görüntü almayı denediniz mi yazıda göremedim de? HDMI kablosuyla deneyin eğer sorun çıkmıyorsa sorun kablonuzda olabilir.
@yusuf5151
Ekran kartından olması imkansız çok yeni daha. Kasım ayında aldım. Sıfır ürün. Bu monitör başka kablo ve ekran kartıyla hiç yapmadı böyle. Çok nadir yapıyor arasıra. Monitörde de hoparlör mevcut üzerinde. Bazen ona patlama sesi yaptırtıyor. HDMI de hiç problem yok. TV de monitörde de. Sadece DisplayPort sıkıntı.

Son düzenleme:
Ekran kartından olması imkansız çok yeni daha. Kasım ayında aldım. Sıfır ürün. Bu öonitör başka kablo ve ekran kartıyla hiç yapmadı böyle. Çok nadir yapıyor arasıra. Monitörde de hoparlör mevcut üzerinde. Bazen ona patlama sesi yaptırtıyor. HDMI de hiç problem yok. TV de monitörde de. Sadece DisplayPort sıkıntı.
Hocam yeni olması bişeyi değiştirmez. Yapım sürecinde sorun çıkmış olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı