Monitörü hangi siteden almalıyım?

Skyress

Megapat
Yer
Duchy of Toussaint
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Şu monitörü alacağım fakat hangi siteden üzerinden almalıyım bilmiyorum. İncehesap veya QP bilişim üzerinden almayı düşünüyorum. Sizce hangi site üzerinden almalıyım? Satış sonrası destek, garanti, iade süreci iyi olan hangisi? Deneyimleri olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen deneyimim yok, ama onlarca konu okudum. QP bilişim üzerinden sorunu olan, memnun olmayan çok çok az.

İade için tüketici hakem heyeti güvencesi var merak etme. Yeter ki ürünle birlikte faturanda elinde olsun. Satıcıdan mail adresine e-arşiv fatura iste.

İade için tüketici hakem heyeti güvencesi var merak etme. Yeter ki ürünle birlikte faturanda elinde olsun. Satıcıdan mail adresine e-arşiv fatura iste.
Benim kargoda gelen faturam yırtıktı bende e-faturayı çıkarttım yazıcıdan o da geçerli midir?

Çoğu yerde 23.8" olarak gösteriyor eğer sizinki ile aynıysa Buradan da alabilirsin.

Seçtiğiniz monitör IPS olduğu için, ölü piksel çıkma şansı bulunuyor. Şu an kullandığım CORSAIR K55 RGB ve CORSAIR Glaive RGB+ CORSAIR MM300 Medium Mousepad' i QP Bilişim' den aldım. MM300 yerine MM100 Medium gönderdiler. Yanlış ürün gönderdiklerini belirttim, direkt olarak iadesiz MM300 Medium' u gönderdiler. Kesin olarak internetten almayı düşünüyorsanız, QP Bilişim sorun çıkarmaz diye umuyorum. Şahsen istediğiniz ürün ''Vatan Computer'', ''MediaMarkt'' ya da ''TeknoSA'' gibi yerlerde bulunuyor ise, fiyat farkı da çok yoksa oralardan almanızı öneririm. En azından ürünü test edebilme imkanınız olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…