Monitörü kapatmamak sorun yaratır mı?

Wendru

Decapat
Daha fazla  
Monitörüm 8 9 yıllık ömrünün biteceğini düşündüğüm için her gün düğmesinden kapatıyorum. Biraz eski bir monitör olduğu için de artık düğmesinin bozulacağını düşünmeye başladım. Birazcık paranoyak oldum yani monitörü açık tutsam bilgisayarı kapatınca sorun çıkarır mı?

Sanmam bende eski tip Vestel 19" LCD TV var açık tutmak zorunda kalıyorum :D kapatırsam açmak için fön makinesiyle arkasını ısıtmam gerekiyor, kapatıp kapatmaman önemli değil yani :)

Monitörüm 8 9 yıllık ömrünün biteceğini düşündüğüm için her gün düğmesinden kapatıyorum. Biraz eski bir monitör olduğu için de artık düğmesinin bozulacağını düşünmeye başladım. Birazcık paranoyak oldum yani monitörü açık tutsam bilgisayarı kapatınca sorun çıkarır mı?

Elektrik faturası sorun değilse kapatmayın hocam.

Onlar ccfl lamba kullanıyor. LED kiti alabilirsin montajı basit.

Büyük bir ihtimal onun kondansatörleri şişti, zaten yeni monitör almayı düşünüyorum o yüzden pek kafaya takmıyorum :D

Rahat 10-12 yıllık TV o yüzden çokta takılmıyorum :D

Büyük bir ihtimal onun kondansatörleri şişti, zaten yeni monitör almayı düşünüyorum o yüzden pek kafaya takmıyorum :D

Bak o aklıma hiç gelmedi :D aslında el yatkınsa değiştirirsinde uğraşmaya değer mi bilmem.

Yenisini almak için bahane var, al geç :D yoksa fiyatları artıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı