Monitörü nasıl kargoya verebiliriz?

OguzXo

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşıma bandırma'dan monitör aldırdım ve Amasya'ya gelmesi lazım. Gardrops üzerinden 50 TL'lik ilan açıp aldık monitör kategorisinde ama kargoya gittiğinde bunu gönderemeyiz desisi fazla demişler. Halbuki monitör kategorisinde kargosu var uygulamanın. Sahibinden de ise monitör kategorisine kargo yapılmıyor. Normal olarak kargoya verdiğimizde 1000TL'ye yakın para çıkıyor. Nasıl yollayabiliriz monitörü? Dolap uygulamasını deniyeceğiz şimdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzelce paketleyip otobüslere verilebilir. Geçen sene kardeşime eski monitörümü kat kat baloncuklu poşete ve kartona sarıp göndermiştim 250 civarı tutmuştu.

Arkadaşıma bandırma'dan monitör aldırdım ve Amasya'ya gelmesi lazım. Gardrops üzerinden 50 TL'lik ilan açıp aldık monitör kategorisinde ama kargoya gittiğinde bunu gönderemeyiz desisi fazla demişler. Halbuki monitör kategorisinde kargosu var uygulamanın. Sahibinden de ise monitör kategorisine kargo yapılmıyor. Normal olarak kargoya verdiğimizde 1000TL'ye yakın para çıkıyor. Nasıl yollayabiliriz monitörü? Dolap uygulamasını deniyeceğiz şimdi.
Hocam trendyol express oluyorsa onu deneyin alıp götürüyorlar hatta adresinizden alıyorlar

Uğraşmanıza gerek yok;
Shopier üzerinden deneyebilirsiniz hocam, sorun çıkmayacaktır.

Siparişi oluşturdum ve arkadaşım satın aldı ama kargo boyutu fln seçtirmedi. Kargoya verirken büyük diye almamazlık yaparlar mı
Yok hocam alırlar sorun yok, en kötü büyük olarak seçersiniz sorun yok. Sonuç olarak sıkıntı yaşatmayacaktır site.

Hocam çok büyük olmadasın bisiklet gibi onları alıyorlar

Yok hocam alırlar sorun yok, en kötü büyük olarak seçersiniz sorun yok. Sonuç olarak sıkıntı yaşatmayacaktır site.
Ekran Alıntısı.PNG
s.PNG

hocam anlaşmalı kargoyu seçtim. Bir yerde kargo ücretsiz diyor ama kargo ücretlendirme yeri de var. Hangisine göre hareket edeceğim. Şubeye gidince ücret verecek miyim

Eki Görüntüle 2434033Eki Görüntüle 2434034
Hocam anlaşmalı kargoyu seçtim. Bir yerde kargo ücretsiz diyor ama kargo ücretlendirme yeri de var. Hangisine göre hareket edeceğim. Şubeye gidince ücret verecek miyim?

Yani, ücretsiz kargoyu seçerken senden ücret talep edebilirler. Eskiden ücretsizdi, ancak şu an için ücret alıyorlar mı, almıyorlar mı bilmiyorum. Almayabilirler, fakat alsalar bile normal göndermeye göre daha ucuz olur. Sınırları zorlamaya gerek yok. Kısaca benzin ücretli kimse sana bunu ücretsiz yakmaz. Sadece ucuzdan yakma imkanı verir.

Merhaba durumu nasıl çözdünüz fikir alabilir miyim aynı sorunu yaşıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı