Ben de aynı sorunu yaşadım. Gözlük bezi ve camsil ile iyi sonuç alacağımı sanmıştım olmadı. Normal su ve evde bulduğum vileda marka bir bez işimi gördü. Bez aşırı yumuşak, değişik bir şey
Ben de ıslak mendil üstüne peçeteyle kuruluyorum ama yine de iz kalıyor. Kaldıkça tekrar peçeteyle siliyorum ama varsa daha kolay bir yöntemi ben de takipteyim.
Peçete / Gazete kağıdı ve LCD Monitör temizleme sıvıları var (teknosa vb. yerlerde oluyor ) en hızlı etkili çözüm. ''screen cleaning kit'' diye aratırsanız çıkacaktır.
Flat TV ve bilgisayar ekranlarınızdaki tozu, kiri ve parmak izlerini gidermek için özel mikro fiber beziyle birlikte bu güvenli, etkili ve çevre dostu temizleme sıvısını kullanın. Antistatik formülü tozu gidermenize yardımcı olur.
www.philips.com.tr
Bu ürünü tavsiye ederim, monitöre sıkıyorum sonrasında kendi bezi ile siliyorum hiç bir şekilde leke bırakmıyor. 200 ml olduğu için oldukça uzun süre yetecektir.