Monitörü overclock etmek

Ben de denedim masa üstünde olmuyor ama oyun (Battlefield 4) içinde 75Hz oluyor. Çok teşekkürler RECEP BALTAŞ.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim hayla kullanıyormusin bir sorun oldumu ve görüntü kalitesi arttımı ? aynı mönitörü bende kullanıyorumda .

Benq GW2270H Monitörümü 70Hz yaptım, başarılı oldu ama bir şey fark ettim, renkler bir miktar koyulaştı yani kontrast arttı, buda biraz rahatsız etti 60Hz'e geri çektim.
Sebebi nedir ?

Merhaba benim 2560 X 1440'a 75 Hz monitorum var. 75'den fazla yükseltmek istiyorum ama yükseklttikden sonra kaldirmayip ekran öle kalır diye korkuyorum. 75 Hz fazla kaça kadar yükselir?

merhaba benim 2560 X 1440'a 75 Hz monitorum var 75'den fazla yükseltmek istiyorum ama yükseklttikden sonra kaldirmayip ekran öle kalır diye korkuyorum. 75 Hz fazla kaça kadar yükselir?
Zaten hemen etkilenmiyor. NVIDIA Control panelden yaparsan "evet" diye bir seçenek sunuyor sana. Görüntü gelmezse iptal olur yaptığın işlem.

Hadi dediğin gibi oldu, PC güvenli modla açıp yaptıgın ayarları değiştirebilirsin.

Ben bu programla 1366x768 olan ekranımı 1920x1080 çözünürlük yapabilir miyim?

Yapılabilir bence ama bulanık gösterir çok kötü olur yapma piksel farkı bayağı var.

Ben bu adımları harfiyen takip ettim fakat ilk olarak 62Hz ile deneme yaparak sonra arttırarak ilerlemeyi planlamıştım, İlk deneyişimde monitör sekmesinde 62hz gözükmemesine rağmen Intel Graphics Ekran sekmesinde 62hz seçeneği karşıma çıkmıştı, ardından defalarca denedim fakat başarılı olamadım. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. (Adımları kesinlikle doğru takip ettim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…