berkerbasaran Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 139 Çözümler 4 20 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar merhaba, Opera tarayıcı kullanırken aynı şekilde Google Chrome'da dahil fotoğraflardaki gibi belirsiz şekiller çıkıyor. Mouse ile üstüne gidince yok oluyor. Sebebini bilen birisi aydınlatırsa sevinirim.
Arkadaşlar merhaba, Opera tarayıcı kullanırken aynı şekilde Google Chrome'da dahil fotoğraflardaki gibi belirsiz şekiller çıkıyor. Mouse ile üstüne gidince yok oluyor. Sebebini bilen birisi aydınlatırsa sevinirim.
Çözüm berkerbasaran 20 Eylül 2020 unnamedington dedi: Tarayıcı ayarlarınızda "Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan" seçeneği açıksa, devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dostum onu nereden bulabilirim? Cevabın için teşekkürler bu arada. Edit: Buldum, biraz test edeceğim. unnamedington dedi: Tarayıcı ayarlarınızda "Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan" seçeneği açıksa, devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sorun devam ediyor, anakartta mı problem sizce? Yoksa kablosunda olabilir mi? berkerbasaran dedi: Dostum onu nereden bulabilirim? Cevabın için teşekkürler bu arada. Edit: Buldum, biraz test edeceğim. Sorun devam ediyor, anakartta mı problem sizce? Yoksa kablosunda olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Güncelleme: Bilgisayara format atınca düzeldi.
unnamedington dedi: Tarayıcı ayarlarınızda "Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan" seçeneği açıksa, devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dostum onu nereden bulabilirim? Cevabın için teşekkürler bu arada. Edit: Buldum, biraz test edeceğim. unnamedington dedi: Tarayıcı ayarlarınızda "Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan" seçeneği açıksa, devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sorun devam ediyor, anakartta mı problem sizce? Yoksa kablosunda olabilir mi? berkerbasaran dedi: Dostum onu nereden bulabilirim? Cevabın için teşekkürler bu arada. Edit: Buldum, biraz test edeceğim. Sorun devam ediyor, anakartta mı problem sizce? Yoksa kablosunda olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Güncelleme: Bilgisayara format atınca düzeldi.
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 20 Eylül 2020 #2 Tarayıcı ayarlarınızda "Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan" seçeneği açıksa, devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Tarayıcı ayarlarınızda "Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan" seçeneği açıksa, devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz.
Nounie Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2.351 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2020 #3 Sadece tarayıcıda oluyorsa bir sorun yok üstteki arkadaşın dediğini yaparsanız düzelir.Eğer heryerde oluyorsa ekran kartınızla alakalı. Artı 0 Eksi
Sadece tarayıcıda oluyorsa bir sorun yok üstteki arkadaşın dediğini yaparsanız düzelir.Eğer heryerde oluyorsa ekran kartınızla alakalı.
KS KS berkerbasaran Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 139 Çözümler 4 20 Eylül 2020 #4 unnamedington dedi: Tarayıcı ayarlarınızda "Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan" seçeneği açıksa, devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dostum onu nereden bulabilirim? Cevabın için teşekkürler bu arada. Edit: Buldum, biraz test edeceğim. unnamedington dedi: Tarayıcı ayarlarınızda "Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan" seçeneği açıksa, devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sorun devam ediyor, anakartta mı problem sizce? Yoksa kablosunda olabilir mi? berkerbasaran dedi: Dostum onu nereden bulabilirim? Cevabın için teşekkürler bu arada. Edit: Buldum, biraz test edeceğim. Sorun devam ediyor, anakartta mı problem sizce? Yoksa kablosunda olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Güncelleme: Bilgisayara format atınca düzeldi. Son düzenleme: 2 Kasım 2020 Artı 0 Eksi Çözüm
unnamedington dedi: Tarayıcı ayarlarınızda "Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan" seçeneği açıksa, devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dostum onu nereden bulabilirim? Cevabın için teşekkürler bu arada. Edit: Buldum, biraz test edeceğim. unnamedington dedi: Tarayıcı ayarlarınızda "Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan" seçeneği açıksa, devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sorun devam ediyor, anakartta mı problem sizce? Yoksa kablosunda olabilir mi? berkerbasaran dedi: Dostum onu nereden bulabilirim? Cevabın için teşekkürler bu arada. Edit: Buldum, biraz test edeceğim. Sorun devam ediyor, anakartta mı problem sizce? Yoksa kablosunda olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Güncelleme: Bilgisayara format atınca düzeldi.