Monitörüm Aşırı Derecede Titriyor

Alperen YAVUZ

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Evet arkadaşlar monitörüm normalde yük altında olmadan titreme az da olsa belli oluyor hele ki bir de Battlefield 4 e girince aman tanrım, neredeyse görüntü seçilmiyor titremeden. Fakat ekran görüntüsü veya video çekince bu titreme gözükmüyor. Denemediğim çare kalmadı. Modemi monitörden uzaklaştırdım, hoplarlörü de aynı şekilde uzaklaştırdım fakat sorun devam etmekte...

Sistemime gelince :
- GTX 760 Ekran Kartı ( Gerçi Sistem Toplamaya Vatan a gittiğimizde ekran kartımın koruyucu jelatini dahi yoktu ve kutusu az da olsa yırtılmış, benim başka ekran kartı olup olmadığını sorduğum halde ekran kartlarının sağlamlığından emin olmamı söyleyip bana aldırdıkları ekran kartıdır.)
- H81M- Plus Anakart
-8 GB RAM (2X4GB)
-GTX 760 Ekran kartı
- i3 4150 işlemci
Sistemime detaylı bakmak isteyenler için
[ALINDI]i3 4150 - GTX 760- H81M- PLUS Sistem Toplandı

Monitörüm ise PHILIPS 220VW VGA monitör
42749357_1_644x461_monitor-philips-220vw-22-inch-cu-garantie-bucuresti.jpg

(İnternet'ten buldum resmi ama aynı monitör)
Evet arkadaşlar sorunum budur rahatsız edici derecede ekran titremesi var. Monitörden kaynaklandığını sanmıyorum.

Not : Monitör önermeyin lütfen arkadaşlar, alacak durumum şu anlık yok.

@Alperen YAVUZ Kablonun dandikliğinden kaynaklanıyor olabilir mi ? Benim monitörümde titreme yapıyor fakat aşırı değil. Sizde ne kadar titreme olduğunu bilmediğim için normal veya değil diyemeyeceğim. VGA soketi analog sinyal kullandığı için titreme yapması normal.

@Alperen YAVUZ Kablonun dandikliğinden kaynaklanıyor olabilir mi ? Benim monitörümde titreme yapıyor fakat aşırı değil. Sizde ne kadar titreme olduğunu bilmediğim için normal veya değil diyemeyeceğim. VGA soketi analog sinyal kullandığı için titreme yapması normal.

Kabloların hepsini baştan ayağa yeniledim. Vga kablosunu her 2 ucu da mıknatıslı olan bir VGA kablo almama rağmen bu dalgalanma durmuyor...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı