Alperen YAVUZ
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Evet arkadaşlar monitörüm normalde yük altında olmadan titreme az da olsa belli oluyor hele ki bir de Battlefield 4 e girince aman tanrım, neredeyse görüntü seçilmiyor titremeden. Fakat ekran görüntüsü veya video çekince bu titreme gözükmüyor. Denemediğim çare kalmadı. Modemi monitörden uzaklaştırdım, hoplarlörü de aynı şekilde uzaklaştırdım fakat sorun devam etmekte...
Sistemime gelince :
- GTX 760 Ekran Kartı ( Gerçi Sistem Toplamaya Vatan a gittiğimizde ekran kartımın koruyucu jelatini dahi yoktu ve kutusu az da olsa yırtılmış, benim başka ekran kartı olup olmadığını sorduğum halde ekran kartlarının sağlamlığından emin olmamı söyleyip bana aldırdıkları ekran kartıdır.)
- H81M- Plus Anakart
-8 GB RAM (2X4GB)
-GTX 760 Ekran kartı
- i3 4150 işlemci
Sistemime detaylı bakmak isteyenler için
[ALINDI]i3 4150 - GTX 760- H81M- PLUS Sistem Toplandı
Monitörüm ise PHILIPS 220VW VGA monitör
(İnternet'ten buldum resmi ama aynı monitör)
Evet arkadaşlar sorunum budur rahatsız edici derecede ekran titremesi var. Monitörden kaynaklandığını sanmıyorum.
Not : Monitör önermeyin lütfen arkadaşlar, alacak durumum şu anlık yok.
Sistemime gelince :
- GTX 760 Ekran Kartı ( Gerçi Sistem Toplamaya Vatan a gittiğimizde ekran kartımın koruyucu jelatini dahi yoktu ve kutusu az da olsa yırtılmış, benim başka ekran kartı olup olmadığını sorduğum halde ekran kartlarının sağlamlığından emin olmamı söyleyip bana aldırdıkları ekran kartıdır.)
- H81M- Plus Anakart
-8 GB RAM (2X4GB)
-GTX 760 Ekran kartı
- i3 4150 işlemci
Sistemime detaylı bakmak isteyenler için
[ALINDI]i3 4150 - GTX 760- H81M- PLUS Sistem Toplandı
Monitörüm ise PHILIPS 220VW VGA monitör
(İnternet'ten buldum resmi ama aynı monitör)
Evet arkadaşlar sorunum budur rahatsız edici derecede ekran titremesi var. Monitörden kaynaklandığını sanmıyorum.
Not : Monitör önermeyin lütfen arkadaşlar, alacak durumum şu anlık yok.