Monitörüm çizildi

Garanti varsa sorun yok ücretsiz değişirler. Led ekran olduğu için sadece led değişmesi gerekir. Üstünde bir film tabaka olmadığı ve birleşik olduğundan komple led değişmesi lazım içinde ki donanımlar değişmeyecek zaten.

Göndermeye değer mi sizce ? Ve gerçekten ücretsiz değişim yaparlar mı ? Sonuçta benim hatamdan kaynaklanıyor.
Eğer değiştiriliyor ise garanti süreci nasıl işliyor bahseder misiniz ? Ben genelde birine aldırırdım ve o ilgilenirdi servis işleriyle.

- - - Güncellendi - - -

Garanti varsa sorun yok ücretsiz değişirler. Led ekran olduğu için sadece led değişmesi gerekir. Üstünde bir film tabaka olmadığı ve birleşik olduğundan komple led değişmesi lazım içinde ki donanımlar değişmeyecek zaten.

Öyle bir şey yokmuş.

Canlı destek ile konuştum ve bana standart garanti belgesinin bir bölümünü yazdılar.
Kısaca kullanıcı hatası olduğunu belirttiler. Garanti kapsamı içinde olsa da fark etmez dediler. Bilmiyorum ne kadar bilgililer. Siz emin misiniz acaba ?

Birde kalemler ile giderilebilir mi acaba ?

Ya ben kesin çözüm arıyorum. Eskisi gibi pürüzsüz, hiçbir şekilde fark edilemeyecek duruma gelmesini istiyorum.

- - - Güncellendi - - -

Dıştaki kısmı ücretsiz değiştiriliyor diyenler de var emin olamadım.

Çizik giderici o baştaki derin kısmı tamamiyle kapatamaz, garanti kapsamına da girmez. Servise verip onu gidermek için yeni bir ekran takacaklar o da neredeyse sıfır bir LCD monitörle aynı fiyata denk gelecek. Yapacağın tek şey bu monitörün bozulana kadar bununla devam etmen. Şimdilik bu çiziği görmen seni rahatsız edecek ama ileride gözün alışacak.

Geçmiş olsun, plastik pastası ve cilası var.
Yada yapı marketlerin otomobil reyonlarında kil hamur var. Pasta kadar etkili olmasa da iş görür. Ama plastik cilası yine şart.
Meguiars kullanırsan sorun yaşamazsın. Önce pastayı pamuk ile uygula ama fazla kullanma, fazla bastırmadan uzun bir süre hızlıca ovala.
Aynı şekilde cilayı da uygularsın.
Ekranlı oto teyplerine bir kaç defa uyguladık.
Fazla bastırınca dokunmatiği çalışmadı o kadar. :D

Resmini göstermedim ve çizildi demedim servis elemanlarına. Garantiye göndersem bana demezler mi ? Kardeşim kaç yıldır kullanıyorsun yeni mi aklına geldi diye.
Çiziği benim yaptığım ortada yani.

Arkadaşlar bu monitörün çizilen kısmı dış tabakası mı ? Sadece dış tabakası mı değişecek ?
Yoksa panel mi değişecek ? Ne olacak ?
Lütfen bilgili birisi yardımcı olsun. Gerekirse parasını da veririm ama ekranım pırıl pırıl olsun.

THE_MILLER sol taraftaki yerde tırnağını dolaştırınca hafif hissediliyor çizik ancak diğer taraflarda hissedilemeyecek kadar hafif. Doğru tespit yani.

Ben şunu soruyorum arkadaşlar. Monitörün ucuz bir parçası mı değişecek yoksa bir çizik yüzünden tüm panel mi değişecek ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı