Monitörümde ghosting var mı?

• Konuyu başlatan aa2
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 362

aa2

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, monitörümde ghosting var sanırsam bu seviyede bir ghosting için iade edilmeye değer mi oyun için nasıl sonuçlar doğurur.

Dosya Ekleri

• IMG_20240104_222747193.jpg
    IMG_20240104_222747193.jpg
    191,4 KB · Görüntüleme: 102
Merhaba, monitörümde ghosting var sanırsam bu seviyede bir ghosting için iade edilmeye değer mi oyun için nasıl sonuçlar doğurur.

Benim monitörde bu şekil de sayılır daha hiçbir sıkıntı yaşamadım ölü piksel yoksa kalsın zaten senin gözün bike bu kadar ayrıntılı göremiyor 😉

İnan sen bile fark etmezsin bu kadar ghostingi hatta buna ghosting denmez. Ben monitörde MPRT açtığım zaman veya ms seviyesini Over Drive yaptığım zaman öyle bir ghosting oluyor ki oyun bile genel kalite olarak bozuluyor senin sonuçların gayet iyi.

Benim monitörde bu şekil de sayılır daha hiçbir sıkıntı yaşamadım ölü piksel yoksa kalsın zaten senin gözün bike bu kadar ayrıntılı göremiyor 😉
Ölü piksel yok bunu söyleyerek iade edebilir miyim bilmiyorum itopya biraz sıkıntılı bu konuda. Bunu söyleyerek hem iade kabul ederler mi bilmiyorum ama paneli bir değiştirmeyi düşündüm paneli değişmesi ve bunun için uğraşmalı mıyım?

Ölü piksel yok bunu söyleyerek iade edebilir miyim bilmiyorum İtopya biraz sıkıntılı bu konuda. Bunu söyleyerek hem iade kabul ederler mi bilmiyorum ama paneli bir değiştirmeyi düşündüm paneli değişmesi ve bunun için uğraşmalı mıyım?

Asla ya bak kardeşim senin gözün bu ghosting seviyesini göremez yani sen git ister paneli değiştir ister git monitörü değiştir genelde alacağın monitör bu şekilde ghosting verecektir buna ghosting de denmez çünkü senin gözün bunu ayırt edemez kullan gitsin bu arada monitörün modeli ne ismi.

Asla ya bak kardeşim senin gözün bu ghosting seviyesini göremez yani sen git ister paneli değiştir ister git monitörü değiştir genelde alacağın monitör bu şekilde ghosting verecektir buna ghosting de denmez çünkü senin gözün bunu ayırt edemez kullan gitsin bu arada monitörün modeli ne ismi.

AOC 24.5" 25G3ZM/BK​

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı