Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 19 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar yeni fark ettim dün yoktu böyle bir şey zaten anlamadığım ölü piksel ekran görüntülerinde çikmiyor sizce ölü piksel mi bu?
Arkadaşlar yeni fark ettim dün yoktu böyle bir şey zaten anlamadığım ölü piksel ekran görüntülerinde çikmiyor sizce ölü piksel mi bu?
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #2 Ölü pikselin ekran görüntüsünde çıkması imkansız. Başka bir şey bu. Artı 0 Eksi
Adieu Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.180 Çözümler 14 19 Ağustos 2022 #3 Ekran görüntüsünden biz anlayamayız. Artı 0 Eksi
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.240 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #4 Everythink dedi: Eki Görüntüle 1490962 Arkadaşlar yeni fark ettim dün yoktu böyle bir şey zaten anlamadığım ölü piksel ekran görüntülerinde çikmiyor sizce ölü piksel mi bu? Genişletmek için tıkla... Hocam ölü piksel olsa SS de çıkar mı hocam site ile alakalı. Artı 0 Eksi
Everythink dedi: Eki Görüntüle 1490962 Arkadaşlar yeni fark ettim dün yoktu böyle bir şey zaten anlamadığım ölü piksel ekran görüntülerinde çikmiyor sizce ölü piksel mi bu? Genişletmek için tıkla... Hocam ölü piksel olsa SS de çıkar mı hocam site ile alakalı.
arda3 Decapat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 20 19 Ağustos 2022 #5 Benim bildiğim, sesin de söylediğin gibi ölü pikseller ekran fotoğrafında çıkamaz. Monitöre bakınca görüyor musun? Artı 0 Eksi
Benim bildiğim, sesin de söylediğin gibi ölü pikseller ekran fotoğrafında çıkamaz. Monitöre bakınca görüyor musun?
berke097 Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 841 Çözümler 6 19 Ağustos 2022 #6 Steam ile ilgili olması gerekiyor. Programı kapatıp açar mısınız? Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 19 Ağustos 2022 #7 arda3 dedi: Benim bildiğim, sesin de söylediğin gibi ölü pikseller ekran fotoğrafında çıkamaz. Monitöre bakınca görüyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet gözüküyor zaten orada net çıkması için aldım beyaz ekrana oyunda bile var. berke097 dedi: Steam ile ilgili olması gerekiyor. Programı kapatıp açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Oh duzeldi adamsınız hocam çok korkmuştum çünkü aynı ölü piksel gibiydi. Artı 0 Eksi
arda3 dedi: Benim bildiğim, sesin de söylediğin gibi ölü pikseller ekran fotoğrafında çıkamaz. Monitöre bakınca görüyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet gözüküyor zaten orada net çıkması için aldım beyaz ekrana oyunda bile var. berke097 dedi: Steam ile ilgili olması gerekiyor. Programı kapatıp açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Oh duzeldi adamsınız hocam çok korkmuştum çünkü aynı ölü piksel gibiydi.
berke097 Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 841 Çözümler 6 19 Ağustos 2022 #8 Everythink dedi: Evet gözüküyor zaten orada net çıkması için aldım beyaz ekrana oyunda bile var. Oh duzeldi adamsınız hocam çok korkmuştum çünkü aynı ölü piksel gibiydi. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam iyi oyunlar. Steam ile ilgili problem ama hala çözemediler yaklaşık 1-2 senedir var sanırsam. Artı 0 Eksi
Everythink dedi: Evet gözüküyor zaten orada net çıkması için aldım beyaz ekrana oyunda bile var. Oh duzeldi adamsınız hocam çok korkmuştum çünkü aynı ölü piksel gibiydi. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam iyi oyunlar. Steam ile ilgili problem ama hala çözemediler yaklaşık 1-2 senedir var sanırsam.
KS KS Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 19 Ağustos 2022 #9 berke097 dedi: Rica ederim hocam iyi oyunlar. Steam ile ilgili problem ama hala çözemediler yaklaşık 1-2 senedir var sanırsam. Genişletmek için tıkla... İlk defa karşıma geldi benim hiç böyle olmazdı. Artı 0 Eksi
berke097 dedi: Rica ederim hocam iyi oyunlar. Steam ile ilgili problem ama hala çözemediler yaklaşık 1-2 senedir var sanırsam. Genişletmek için tıkla... İlk defa karşıma geldi benim hiç böyle olmazdı.
berke097 Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 841 Çözümler 6 19 Ağustos 2022 #10 Everythink dedi: İlk defa karşıma geldi benim hiç böyle olmazdı. Genişletmek için tıkla... Benim 2-3 kere başıma geldi. Hem eski monitörümde hem şimdiki monitörümde neyden kaynaklandığını bilmiyorum açıkçası. Tahminim Program alta alınırken kalıntı bırakıyor. Artı 0 Eksi
Everythink dedi: İlk defa karşıma geldi benim hiç böyle olmazdı. Genişletmek için tıkla... Benim 2-3 kere başıma geldi. Hem eski monitörümde hem şimdiki monitörümde neyden kaynaklandığını bilmiyorum açıkçası. Tahminim Program alta alınırken kalıntı bırakıyor.