Monitörümdeki kırmızı nokta nedir?

barış baskan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 4 gün önce teslim aldım Hepsiburada satıcısından. İnanılmaz tuhaf bir durum ile karşılaştım. Sadece ve sadece Intel uygulamasında yani driver uygulamasında böyle bir şey oluyor başka da hiçbir yerde olmuyor. Arc B580 ve 14400F var. Kırmızı noktalar aynı olduğu yerde sönüp geri geliyor. Bu nedir ölü piksel mi? İade etmeli miyim? Monitörüm ise Dell G2724D. Ve bu her zaman olmuyor Intel uygulamasında ilk defa karşılaştım mesela şu an yok ama çektiğim de 10-15 sn söndü geri geldi.

Anlık oldu gitti ne oldu anlamadım vallahi:D

Dosya Ekleri

• 66C8C9DA-0E73-4DC3-BA69-7629F56DB9BE.jpeg
    66C8C9DA-0E73-4DC3-BA69-7629F56DB9BE.jpeg
    406,6 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
Kablo kaynaklı da olabilir onu da bir kontrol edin. Olmadı iade süresi geçmeden iade edin ne ileride ne olacağı belli olmaz.

O halde bugün başka bir kablo ile deneyeceğim Dell'in içinden çıkan kendi kablosu vardı. DP oda ama bende pauggue de var onu denerim.

Şu an da Dell'in ki takılı eğer pauggue de işe yaramazsa iade ederim.

Monitor genel olarak çok güzel sadece bu sorun mevcut dediğim gibi kablo değişmeme rağmen olmazsa iade eder yeniden sipariş veririm.

Kablo değiştirmekle uğraşmadım monitöre iade talebi oluşturdum Hepsiburada'dan perşembe günü alacaklar. Aynı monitörü mü tekrar sipariş ederim başka monitörü mü ederim bilemem. Para iadesi olunca bakacağım artık.

Arkadaşlar yeni monitör almıştım 1 haftadır da kullanıyorum gayet de memnunum günlük SS alıp oyunlar da ekran görüntüsü atıyorum Steam'de fakat bugün tam bir hafta sonra Dell'deki noktanın aynısı çıktı ama beyaz renkte. Azalma var artık sürekli olmuyor çünkü ekran kartını güncelledim gelir gelmez monitörün. Dediğim gibi bunun yazılımsal olduğunu ve Arc B580'den kaynaklandığını düşünüyorum. Ve driver geldikçe de azalıyor sorun ve yavaşca daha iyiye gidiyor zaten. İleriki güncellemeler ile tamamen düzeleceğini düşünüyorum. Zaten önceden 5 defa girdiğimde Steam'e 3'ünde verirken şimdi 10 defa gir çık yapsam 2 defa veriyor. Intel programında ise Steam'deki gibi oda aynısı. O açıdan sıkıntı yok kullanmaya devam güncellendikçe de canavar gibi sağlam oluyor zaten kart.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı