Monitörün bir kısmını kesip kullanmaya devam etmek mümkün mü?

buğra.087

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, benim yiğenim 16 yaşında kendisine bir bilgisayar sistemi kurdu güzelce kullanıyordu lakin sistemin ekranını yere düşürüp kırdı ve ekranın sol tarafının bir kısmı yok. Lakin satın aldığı ekran gayet büyük; aynı ekranı kullanmaya devam edip de küçük sol kısmını iptal edebileceğimiz ve geri kalanını kullanması mümkün mü böyle bir ayar var mı?

Bildiğim kadarıyla mümkün değil ama olsa bile sıfırından çok daha pahalıya patlayacağı kesin.

Ekran çalışıyor şu anda, ama sol kısmına bir çatlak var o yüzden orası siyah %10 kadar. Benim amacım ekranı çalışan kısmına ortalayıp kullanabilmesi.
Çatlağın fotoğrafını atarsan belki düzeltmenin veya kapatmanın bir yolunu bulabiliriz. Monitörün panelini kesemezsin veya küçültemezsin. İlk defa duyuyorum ama mümkün olsa bile ürünün kendisinden daha pahalıya gelir.

Çatlağın fotoğrafını atarsan belki düzeltmenin veya kapatmanın bir yolunu bulabiliriz. Monitörün panelini kesemezsin veya küçültemezsin. İlk defa duyuyorum ama mümkün olsa bile ürünün kendisinden daha pahalıya gelir.
Paneli kesmekten bahsetmiyor, ekranı sağlam tarafı kullanacak şekilde ölçeklendirmek istiyor arkadaş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı