Monitörün daha önce kullanıldığı görülebilir mi?

111520

Megapat
Amazon'dan Samsung G7 monitör aldım. Samsung 700 Euro'ya başka bir mağaza ise 450 Euro'ya satıyordu. Amazon diye güvendim bir yanlış olmaz dedim sıfır yazıyordu fakat içim rahat değil. Ekranın daha önce kullanılıp kullanılmadığını anlayabilmemin bir yolu var mıdır acaba?

Amazon'dan Samsung G7 monitör aldım. Samsung 700 Euro'ya başka bir mağaza ise 450 Euro'ya satıyordu. Amazon diye güvendim bir yanlış olmaz dedim sıfır yazıyordu fakat içim rahat değil. Ekranın daha önce kullanılıp kullanılmadığını anlayabilmemin bir yolu var mıdır acaba?

Garantiden sorgulatırsan belki gözükme şansı olabilir. Tahminimce.

Hocam bazı monitörlerin menüsünde yazar kaç saattir kullanıldığı.Yani buradan anlayabilirsiniz.Örneğin benim monitörümde böyle.Markası LG.

Dosya Ekleri

• IMG20220907155351.jpg
    IMG20220907155351.jpg
    126,4 KB · Görüntüleme: 59
Eğer monitörde bir sorun yoksa kafana takma bence.
Arkadaşın dediği gibi kendi sayacı yoksa, dış kutusuna, kutu içeriğine, monitörde kullanıma dair herhangi bir iz varsa onlara bakacaksın. Parmak izi, toz, kıl vs.

Eğer monitörde bir sorun yoksa kafana takma bence.
Arkadaşın dediği gibi kendi sayacı yoksa, dış kutusuna, kutu içeriğine, monitörde kullanıma dair herhangi bir iz varsa onlara bakacaksın. Parmak izi, toz, kıl vs.
ekran tertemiz bir sorun yok ama kendi samsung kutusunda gelmedi normal bir kolide geldi ondan şüphelendim biraz

Ekran tertemiz bir sorun yok ama kendi Samsung kutusunda gelmedi normal bir kolide geldi ondan şüphelendim biraz

YouTube'dan kutu açılım videolarına bak bir. Onlarda da aynı kutuyla mı gelmiş. Amazon'u arayıp da sorabilirsin direkt bunun orijinal kutusu bu mu diye.

YouTube'dan kutu açılım videolarına bak bir. Onlarda da aynı kutuyla mı gelmiş. Amazon'u arayıp da sorabilirsin direkt bunun orijinal kutusu bu mu diye.
Mantıklı hocam.

Kutu Amazon kutusu direk normal Samsung'un kutusu degil fakat ekranda ne bir parmak izi ne bir çizik hiçbir şey yok. Seri numarasından girip Samsung'dan ürün kaydıda yaptım daha önce kullanılmamış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı