Monitörün dengesi bozulmuş mudur?

DeSeRT_TR

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar belki saçma gelebilir fakat ben bir şeyi kafaya taktım. Farenin kablosunu düzeltirken, monitörün alt kısmına elim çarptı sanırım biraz zorladım. Bu darbeden dolayı monitörün dengesi, yani balansı bozulmuş mudur? Metre bulamadım, bulsam iki ucunu ölçecektim aynı hizada mı diye. Sanırım kuruntu yapıyorum. Siz ne dersiniz? Dengesi kaçmış mıdır?

Eliniz çarptı diye de monitörün dengesi bozulacağını sanmam.

Sanmıyorum ama içinizin rahat etmesi için bir kitaptan yardım alabilirsiniz. Aynı kelimeye denk geliyor mu iki taraf da ölçebilirsiniz.

Sanmıyorum ama içinizin rahat etmesi için bir kitaptan yardım alabilirsiniz. Aynı kelimeye denk geliyor mu iki taraf da ölçebilirsiniz.
Akıllıca. Bunu deneyebilirim. Teşekkürler.

Dostum Allah senden razı olsun. Verdiğin kitap ile ölçme tavsiyesini denedim az önce. Monitörün iki ucu da aynı kelimeye denk geliyor. Yani dengede şu an. Teşekkürler hepinize. Konu kilitlenebilir.

Akıllıca. Bunu deneyebilirim. Teşekkürler.

Dostum Allah senden razı olsun. Verdiğin kitap ile ölçme tavsiyesini denedim az önce. Monitörün iki ucu da aynı kelimeye denk geliyor. Yani dengede şu an. Teşekkürler hepinize. Konu kilitlenebilir.
Ne demek hocam, çok sevindim. Sağlıklı güzel günler dilerim size

Technopat Haberler

Geri
Yukarı