Monitörün ekranı çizgi çizgi oldu

avaliis

Femtopat
Daha fazla  
Monitörün ekranı kendi kendine bir anda bu hale geldi. 1 hafta kadar acmamistim bir gün açtım ve bu haldeydi. İlk baslarda daha iyiydi ama artik görüntü tamamen kötü hale gelmeye başladı. Neden kaynaklıdır acaba? Düzeltebilme yolu var mı?(HDMI kablosunu tak çıkar yapınca biraz netleşiyor görüntü)

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241215-143036.jpg
    Screenshot_20241215-143036.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20241215-143033.jpg
    Screenshot_20241215-143033.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam monitör bir darbe aldı mı? Almadıysa HDMI kablosunu değişdirmeyi deneyin oda olmuyorsa ekran kartı ve monitör driverını güncelleyebilir misiniz?

Hocam monitör bir darbe aldı mı? Almadıysa HDMI kablosunu değişdirmeyi deneyin oda olmuyorsa ekran kartı ve monitör driverını güncelleyebilir misiniz?

Monitör hiçbir darbe almadı benim bildiğim HDMI kablosunu değiştirdim işe yaramadı ama şimdi driverları güncellemeyi deneyeceğim umarım işe yarar.

Şimdi denedim, ekran kartı driveri güncel ama monitörün driveri yokmuş.

Son düzenleme:
Monitör hiçbir darbe almadı benim bildiğim HDMI kablosunu değiştirdim işe yaramadı ama şimdi driverları güncellemeyi deneyeceğim umarım.

Monitör hiçbir darbe almadı benim bildiğim HDMI kablosunu değiştirdim işe yaramadı ama şimdi driverları güncellemeyi deneyeceğim umarım işe yarar.

Şimdi denedim, ekran kartı driveri güncel ama monitörün driveri yokmuş.

Denetim Masası'ndan bağlı cihazlardan güncelleyebilirsiniz hocam. Olmuyorsa monitörün bilgilerini Google yazıp oradan indirip Denetim Masası'ndan tekrar deneyin hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı