Oyun oynarken sinirlendim ayağa kalkıp kulaklığı attim ekrana geldi. Monitörün durum böyle elim ayağım titriyor. Ağlıyorum aileme ne diyeceğim? Yardımcı olacak var mi bu sene aldim?
Oyun oynarken sinirlendim ayağa kalkıp kulaklığı attim ekrana geldi. Monitörün durum böyle elim ayağım titriyor. Ağlıyorum aileme ne diyeceğim? Yardımcı olacak var mi bu sene aldim?
Servise gönderirsen panel değişimi yaparlar ama sağları solları hiç belli olmuyor. Bazen öyle bir fiyat veriyorlar ki yenisini almak daha makul oluyor.
Öfkeyle kalkan zararla oturur. Gidip gerçeği söyleyeceksiniz sonra azar işitip tamire göndereceksiniz ya da yenisini alacaksınız ama benim düşüncemle gidin yenisini alın
Öfkeyle kalkan zararla oturur. Gidip gerçeği söyleyeceksiniz sonra azar işitip tamire göndereceksiniz ya da yenisini alacaksınız ama benim düşüncemle gidin yenisini alın.